TEK SAM SADA SHVATIO KOJA JE TRAGEDIJA MOGLA DA SE DESI: Oglasio se čuvar pruge koji je pronašao bombu bez osigurača!
Bomba čekala voz, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

traume

TEK SAM SADA SHVATIO KOJA JE TRAGEDIJA MOGLA DA SE DESI: Oglasio se čuvar pruge koji je pronašao bombu bez osigurača!

Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na deonici Priboj-Prijepolje, nakon pronalaska ručne bombe je još uvek u šoku

Objavljeno:

U nedelju, na pravoslavni Božić, na pruzi Beograd-Bar pronađena je ručna bomba za koju se još uvek ne zna ko ju je postavio i zbog čega. Jedino je sigurno da bi posledice bile tragicne da nisu naišli radnici i postupili na ispravan način.

VEZANA ZA ŠINE! Na pruzi Beograd-Bar postavljena bomba!

Čim sam spazio bombu, odmah sam to javio svom šefu Fahrudinu Kajeviću koji je zadužen za takve situacije. Da nisam bio skoncentrisan ko zna šta bi bilo, iskreno - uplašen sam.

Radnicima je obećana nagrada od po 50.000 dinara koja još uvek nije legla, a nas je zanimalo kako se osećaju posle svega. Tim povodom kontaktirali smo čuvara pruge Dimitrija Nenadića.

-Tek sam sada shvatio šta je sve moglo da se desi jer bomba nije imala osigurač, već je njena kašika bila vezana žicom - priča Kajević.

Postoje razna objašnjenja i spekulacije oko toga ko je postavio bombu mada još uvek nije ništa utvrđeno i istraga je tek pokrenuta.

- Što se tiče toga ko je postavio i zbog čega tu bombu ne znam šta da vam kažem, očigledno je namerno tu bila postavljena. Neko je hteo da ošteti voz i putnike ili čak mene. Moj kolega i ja smo zaduženi za kontrolu šina, jedne nedelje ja radim, a jedne on - objašnjava nam sagovornik.

Iako im novac nije još stigao, mi se nadamo da će im u najavljenom roku leći i da će makar malo ublažiti ovu stresnu situaciju.

Bonus video:

KURIR VESTI UŽIVO: DA LI CELOJ BOLNICI PRETI NEKONTROLISANA ZARAZA MALIM BOGINJAMA???

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.