KRLE POKOPAO ŠULETA: Lider DS najavio da će komunalcima oduzeti pendreke, njegov bivši drug ga UNIŠTIO jednom rečenicom! (FOTO)
OKRŠAJ ŠUTANOVCA I NEBOJŠE KRSTIĆA, Foto: Petar Lazović / Fonet

ko će kome, ako ne svoj svome

KRLE POKOPAO ŠULETA: Lider DS najavio da će komunalcima oduzeti pendreke, njegov bivši drug ga UNIŠTIO jednom rečenicom! (FOTO)

Krle je podsetio Šutanovca na neke stvari iz prošlosti

Objavljeno:

Izjava Dragana Šutanovca za naš portal, očigledno je pogodila Nebojšu Krstića koji se oglasio na svom Tviteru.

Naime, Šutanovac je izjavio kako će doći do nekih promena kada Demokratska stranka dođe na vlast, a tiče se Komunalne policije.

- Prve tri stvari koje ćemo uraditi nakon pobede u Beogradu jesu oduzimanje lisica i pendreka Komunalnoj policiji, uvođenje besplatnih udžbenika, kao i subvencija svoj deci koja nisu upisala vrtić, rekao je Dragan Šutanovac.

Nakon toga, Krle je konstatovao kako je Komunalna policija uvedena upravo za vreme Demokratke stranke, kao i da su tada počeli da nose pendreke, odnosno palice.

- Oduzećemo pendreke komunalnoj policiji. One pendreke koje smo joj mi i dali, onomad kad smo je osnovali, napisao je Nebojša Krstić na svom Tviter profilu.

On je dodao i da je obećavanje besplatnih udžbenika, uvreda za sve birače.

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) KAD SRBI PROSLAVLJAJU MORA DA GRMI: Njegova čestitka za najradosniji hrišćanski praznik nasmejala je celu Srbiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.