ISTINA O SNIMKU, MAMA, MOLIM TE! Napravio ga je SLOBODAN, a ovako je on to objasnio! (FOTO)
ORIGINALNA ČESTITKA ZA BOŽIĆ, Foto: Printscreen Instagram

pravda se

ISTINA O SNIMKU, MAMA, MOLIM TE! Napravio ga je SLOBODAN, a ovako je on to objasnio! (FOTO)

Snimak je mnoge šokirao jer mama ispaljuje hice u nepoznatom pravcu, ali Kovanović tvrdi drugačije...

Objavljeno:

Slobodan Kovanović (28), automehaničar iz Žarkova, slavu je stekao preko noći zahvaljujući “božićnoj čestitki” koju je Srbija samo čekala, a za Blic je objasnio o čemu se tu zapravo radi.

- Bio je plan da se ljudi malo oraspolože... Snimak je, inače, star dve-tri godine. Snimljen je u jednom mestu u Bosni i Hercegovini, kod drugara u vikendici, ali nije do sada objavljivan... Hteo sam samo da malo nasmejem ljude i uzgred da poželim svima srećan Božić. Mama je, inače, ozbiljan car, i složila se sa tim. Najpre je planirano da ovaj snimak vide samo moji prijatelji na Fejsbuku i društvenim mrežama uopšte, ali po svemu sudeći, snimak je obišao svet. Neki ovo gledaju kako treba, kao šalu i pravu čestitku, neki izvrću priče... Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. Reakcije su uglavnom pozitivne, a kritika će uvek biti, šta god čovek da uradi - kaže Kovanović.

Snimak je mnoge šokirao jer mama ispaljuje hice u nepoznatom pravcu, ali Kovanović tvrdi da to nije pravi pištolj i da su u pitanju ćorci.

- Molio bih sve ljude da ovo ne rade sa pravim pištoljem. Bezbednost je na prvom mestu: čak i najmanja petarda je opasna i može da povredi. Molim vas vodite računa - kaže autor snimka.

A šta kaže mama?

Mamina reakcija sada je: "Skidaj kako umeš i znaš!" Ona, inače, radi na javnom mestu i verovatno će vas kontaktirati da me se odrekne preko novina. Inače, plan je da se rade i majice sa maminim likom, pošto svi živi idu ulicom i viču "Mama, molim te..." - kaže kroz smeh Kovanović.

Pa, ne sumnjamo da će naći način da iskoristi svojih pet minuta slave.

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) KAD SRBI PROSLAVLJAJU MORA DA GRMI: Njegova čestitka za najradosniji hrišćanski praznik nasmejala je celu Srbiju!

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.