Nedeljnik: Nismo naplatili intervju Pajtiću, tužićemo Savet za borbu protiv korupcije

Ko je u pravu?

Nedeljnik: Nismo naplatili intervju Pajtiću, tužićemo Savet za borbu protiv korupcije

Redakcija "Nedeljnika" negirala je da je tom magazinu plaćeno 400.000 dinara da bi objavio intervju sa predsednikom vojvođanske vlade Bojanom Pajtićem i najavila da će tužiti Savet koji je izneo taj podatak u izveštaju
Objavljeno: 18:03h

- "Nedeljnik" nikad nije naplatio nijedan intervju, a sav materijal objavljen u specijalnom dodatku koji promoviše Vojvodinu, naplaćen je uredno po cenovniku, poručili su iz redakcije tog magazina. Bahato do bola: Država potrošila 840 miliona evra za ulepšavanje slike o sebi Zbog toga je redakcija Nedeljnika navela da će pokrenuti tužbu protiv Saveta zbog širenja lažnih vesti i ugrožavanja poslovnog kredibiliteta, podsetivši da je iz celog izveštaja članica Saveta Miroslava Milenović juče podvukla "plaćeni intervju Bojana Pajtića na pet strana u Nedeljniku".

Prinscreen
Dodaje se da se iz navoda koje govori Miroslava Milenović, pa se na njih poziva premijer Aleksandar Vučić, sugeriše da je "Nedeljnik" napravio i naplatio intervju s Pajtićem. - Možemo samo da zaključimo da Savet nikad nije video pomenute strane, jer makar ne bi obmanuo javnost da je Pajtićev intervju na pet strana, kada je na dve, dok smo sigurni da premijer Vučić kao čovek koji je u javnom životu 20 godina zna šta je intervju, a šta je promocija gradova i regiona", navodi se u saopštenju.
"Nedeljnik" je najavio da će se u novogodišnjem broju detaljno baviti izveštajem Saveta, a da do tada očekuje "izvinjenje Miroslave Milenović i Aleksandra Vučića koji su rekli da je Pajtić platio intervju u Nedeljniku, što, valjda je sasvim jasno - nije istina".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.