KEEP LIGHT U DILU SA JAVNIM SERVISOM? Firma koja je gradu Beogradu prodala najskuplju jelku na svetu je ujedno tehnička podrška RTS! (FOTO)
KEEP LIGHT, TEHNIČKA PODRŠKA JAVNOG SERVISA, Foto: Printscreen / Rts

SUMNJIVA POSLA

KEEP LIGHT U DILU SA JAVNIM SERVISOM? Firma koja je gradu Beogradu prodala najskuplju jelku na svetu je ujedno tehnička podrška RTS! (FOTO)

Obzirom da Radio Televizija Srbije nije privatna televizija i da se finansira parama građana, biće veoma zanimljivo videti zbog čega i koliko smo to platili pomenutoj firmi

Objavljeno:

Firma koja je prodala jelku od 83.000 evra Beogradu, kao i rasvetu od preko milion evra, sada lepo posluje i sa medijskim javnim servisom Srbije.

Nakon skandala koji je potresao javnost, a tiče se firme "Keep light" koja je prodala gradu Beogradu jelku koja je koštala papreno, pojavila se informacija koja je unela nove sumnje u transparentnost samih tendera.

SKANDAL: Posle najskuplje jelke stigao novi tender za još ukrasa, CENA SITNICA - 200.000 evra, kompanija ISTA!

Podsetimo, na dan kada je otkriveno da su beogradske vlasti od firme "Keep light" kupile verovatno najskuplju jelku na svetu od 83.000 evra i postavile je i pre završenog tendera, ista firma se pojavila kao jedini ponuđač na tenderu za nabavku još novogodišnjih svetiljki, u vrednosti od 200.000 evra. "Keep light" je tada naveo da će 3.200 lančanica (gumenih svetlećih creva) sa garancijom od godinu dana koštati 23.539.200 dinara. Sudeći po tome da se na tender niko drugi nije javio, i ovaj posao je dobila firma koja godinama unazad jedina kiti Beograd.

Naime, u toku novogodišnjeg programa pojavila se informacija da RTS-u tehničku podršku radi – upravo "Keep Light“!

Beogradska jelka skuplja od Rokfelerove u Njujorku, košta 83.000 evra! POSLASTICA: Postavljena je pre tendera!

- Jedan detalj iz novogodišnjeg programa RTS-a koji je retko ko primetio. Rasveta firme Keep light u studiju. Tehnička podrška. Donacija ili su građani platili kroz porez i Rts taksu? - zapitao se neko.

Društvene mreže su se usijale, a mnogima nije promakla ova informacija nateravši ih da se zapitaju, da li je u pitanju nova nameštaljka koju građani plaćaju iz svog džepa?

- Upravo saznah da je vlasnik "Keep Lighta" neki zemljak Pećanac. Pomisliće ljudi da smo sve go kriminalac - Ranko Rubežić, Nikola Kavaja, Zvezdan Jovanović... I evo sad Radovan Đumić, piše na jednom Tviter profliu.

Obzirom da Radio Televizija Srbije nije privatna televizija i da se finansira parama građana, biće veoma zanimljivo videti zbog čega i koliko smo to platili pomenutoj firmi.

Od RTS o ovom poslu, kao i koliko je plaćen i na koliko zaključen nismo dobili odgovor.

Bonus video:

Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.