POTREBNE KOLEGINICE ZA RAD NA VISINI! Jedan srpski direktor ovom fotkom i porukom uvredio je sve žene u Srbiji!
Objava direktora knjaževačke Elektrodistribucije na Fejsbuku, Foto: Printscreen/facebook

misli da je dobra šala

POTREBNE KOLEGINICE ZA RAD NA VISINI! Jedan srpski direktor ovom fotkom i porukom uvredio je sve žene u Srbiji!

Stojanović je, nakon toga, uputio javno izvinjenje, uz obrazloženje da je u pitanju šala , koja je, kako je objasnio, bila namenjena samo njegovim prijateljima na Fejsbuku

Objavljeno:

Predrag Stojanović, direktor knjaževačke Elektrodistribucije, na svom Fejsbuk profilu objavio je neprikladnu fotografiju, kao "ilustraciju" za "hitan prijem koleginica za rad na visini", što je izazvalo revolt Ženske odborničke meste u tom gradu.

Naime, Stojanović je na svom profilu okačio fotografiju para kako na banderi vodi ljubav, uz komentar: "Raspisan konkurs u Elektrodistribuciji Knjaževac za hitan prijem koleginica za rad na visini".

- Ženska odbornička mreža Skupštine opštine Knjaževac najoštrije osuđuje seksističke objave direktora Elektrodistibucije Knjaževac Predraga Stojanovića na društvenoj mreži Fejsbuk – navodi se u saopštenju Ženske odborničke grupe u Knjaževcu.

Predrag Stojanović direktor knaževačke Elektrodistribucije pokušao da bude duhovit
Predrag Stojanović direktor knaževačke Elektrodistribucije pokušao da bude duhovitfoto: Printscreen/facebook

- U svojim objavama direktor Stojanović otvoreno vređa sve žene, navodeći "uslove za zapošljavanje" u ovoj firmi, uz krajnje ponižavajuću fotografiju. Ženska odbornička mreža zahteva hitnu i odgovarajuću reakciju nadležnih u ovom preduzeću, kao i javno izvinjenje pomenutog direktora - navodi se.

"Šalio sam se"

Stojanović je, nakon toga, uputio javno izvinjenje, uz obrazloženje da je u pitanju šala, koja je, kako je objasnio, bila namenjena samo njegovim prijateljima na Fejsbuku.

- Spornu sliku mi je prosledio jedan od mojih elektromontera za vreme trajanja pretpraznične zabave u hotelu Timok i bila je namenjena mojim prijateljima elektromonterima, a da je nisu svi protumačili kao seksističku, dokaz je to što je sliku lajkovalo i nekoliko koleginica i prijateljica – objasnio je Stojanović.

- Svako normalan zna da u elektrodistribucijama nema žena elektromontera što je dovoljan dokaz da su sporna slika i "oglas" šala. Bilo kako bilo, još jednom se javno izvinjavam svima onima koji nisu razumeli šalu.

BONUS VIDEO: PRUŽI RUKU: KAKO STE I KAKO MOGU DA VAM POMOGNEM? Ova pitanja postavili smo jednom deki i i njemu i nama ULEPŠALI DAN!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.