NORVEŠKI PANKERI PEVAJU DEDA MRAZE NA SRPSKOM: Dobili smo najlepši poklon ZA NOVU GODINU! (VIDEO)
Norveški bend ”Svartlamon Hardkor” peva na tečnom srpskom, Foto: Printscreen Youtube / Jovan Pavlović

sjajno!

NORVEŠKI PANKERI PEVAJU DEDA MRAZE NA SRPSKOM: Dobili smo najlepši poklon ZA NOVU GODINU! (VIDEO)

Obzirom da nam Nova godina kuca na vrata, ovi pankeri su rešili da doprinesu prazničnoj euforiji. Pogledajte njihovo hardcore izvođenje pesme "Deda Mraze"

Objavljeno: 11:10h

Hor iz Norveške "Svartlamon Hardkor" koga čine kršni i grlati momci prete da osvoje domaću scenu Srbije. A, kako i ne bi, kada pevaju na tečnom srpskom i imaju više sluha od pola "profesionalnih" pevača.

Hor čine Norvežani i jedan Srbin koji je pretpostavljamo i započeo ceo "projekat".

Ako se pitate kako zvuči čuvena "Zum zum" pesmica kada je otpevaju norveški pankeri - jednostavno genijalno!

Ovaj pank bend je u maju 2016. godine gostovao u Beogradu na radost publike. Tom prilikom, otpevali su i čuvenu pesmu "Za Beograd" iz kultnog filma "Ko to tamo peva", a evo kako je to zvučalo:

SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH MLADIH SRBA! Ima 22 godine i nećete verovati od čega je napravio BIZNIS I PO!

Momci su počeli da se okupljaju pre 13 godina, kako bi proveli par sati nedeljno "vičući jedan na drugog“. I dalje to rade, samo što ponekad putuju po svetu. Tako ih je put doveo i u našu zemlju, a retko ko je ostao ravnodušan.

Ono što je još zanimljivije je da je pomenuti hor nastao iz protesta prema gradskim vlastima u Trondhajmu koji su želeli da sruše deo grada u kome većina od oko 50 članova živi.

Hor čine muškarci (najmlađi ima 20, a najstariji 60 godina) i različitih su zanimanja, od radnika u fabrici, preko zubara, nastavnika, IT stručnjaka, do advokata. Ipak, za nas, oni su profi rokeri.

Obzirom da nam Nova godina kuca na vrata, ovi pankeri su rešili da doprinesu prazničnoj eufori. Pogledajte njihovo hardkor izvođenje pesme "Deda Mraze".

Pogledajte bonus video:

ESPRESO ANKETA: Šta želite političarima za Novu godinu?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.