TRG, KAFANA, KLUB: Šta vas čeka u ovim varijantama dočeka i koju birate? (ANKETA)
Doček Nove godine, Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

ko šta voli, nek izvoli!

TRG, KAFANA, KLUB: Šta vas čeka u ovim varijantama dočeka i koju birate? (ANKETA)

Svakom po volji

Objavljeno: 11:04h

Okej, mnogi će se složiti da 2017. godina i nije bila najbolja godina. Smrt je imala pune ruke posla. Ali, većina na to sada ne obraća pažnju. Jer, praznično ludilo hara gradom!

Iako neki žele da "iskuliraju" tu šljokičavu euforiju, prosto je nemoguće da je izbegnete. Pitanje "Gde ćeš za doček", nema šanse da vas zaobiđe, pomirite se s tim!

Zato, gde ćete za Novu? Klub, kafana, Trg? Hmmm,ima opcija, nije da nema... A šta nas gde očekuje, to je pitanje od krucijalne važnosti!

Odlučili smo da vas "uputimo" šta vas gde čeka. Pa da krenemo redom:

KAFANA

Karirani stoljnjaci, parče mesa i malo sira na čačkalicu. Za 30 evra, puna kapa. Verovatno će svirati neki bend iz tipa Bujanovca. Već oko keca za stolom pijani neznanci koji će vas grliti i ljubiti kao da ste rod rođeni.

Gorila na vratima pratiće svaki vaš pokret. Jedan pogrešan potez i letiš matoriii. Iako ti u glavi odzvanja - što mi je ovo trebalo, savest ti urla na uvo - PROVEDI SEEEEE!

Ludilo u kafani
Ludilo u kafanifoto: Aleksandar Jovanović Cile

I dok kažeš keks, nestalo je ono neograničeno piće koje si uredno platio. Već je jutro, a ti ne znaš gde si bio i zbog čega?

Jeste da si se najeo i napio, ali, baš zbog toga nisi svetan da jesi. Narodnjaci su deo repertoara, očekujte mnogo zagrljaja i poljubaca, atmosfera domaćinska, pa vas niko neće gledati popreko ako se izujete...

Osim gorile, možda.

PS. Za 50 evra dobijete još malo sira i možda i sednete.

KLUB

Prvo će svi klubovi na društvenim mrežama da vas izbombarduju ponudama. Neograničene količine hrane i pića, najbolji DJ, stajanje uz šank i zid...

A kad prođe ponoć udri po Ceci, Breni, Lukasu... Nabudžene klinke, pijani klinci... Biće materijala i za one koji su došli da nešto "privedu".

Ajde sad da se ne lažemo, poenta je u "nadrkanosti". Dakle, za one koji žele da budu viđeni, sa "viđenima", udri. Visoke štikle, tompusi, dekoltei do poda i...pa, ostatak čarolije je na vama.

Nema narodnjaka baš sve vreme - ako je to ono što volite, ali s druge strane, možda atmosfera nije previše opuštena.

Savet - dok se ne uverite da su svi pijani (i to lepo), nemojte praviti ispade. Jer, lako možete da završite na Instagramu ili čak na nekom portalu :)

TRG

Najavljen parti mesecima unazad. Sve moguće pevljake i pevači na koje "obožavaoci" folka seku vene. Naravno, kasniće s nastupima, otpevaće jednu, dve pesme u vrh glave i odlaze.

U ponoć bez Roma i trube ništa! A onda sledi vatromet kakav ni Las Vegas nije video. Petarde su neizostavan detalj. Bum, bum, bum - možda ode neki prst, ruka, ali šta sad, pa Nova godina je pobogu!

Nova godina na ulici
Nova godina na ulicifoto: Nebojša Mandić, Ilustracija

Jedino što ove godine ide na ruku jeste što neće biti debelog minusa.

Ne plaća se ništa, piće donosite sami, ali doček na trgu nije za svakog. Samo za najizdržljivije, one bez plana, putnike namernike...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.