JA SAM PRAVI DEDA MRAZ: Mladić iz Subotice sakupljao priloge za decu iz doma, a RAZBESNEO JE SVE!
Foto: Pixabay/Wikipedia Commons

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA

JA SAM PRAVI DEDA MRAZ: Mladić iz Subotice sakupljao priloge za decu iz doma, a RAZBESNEO JE SVE!

U "Kolevci" navode da su podneli prijavu protiv NN osobe, i da će na tome ostati, ali napominju da se humanitarne akcije mogu organizovati samo u dogovoru sa njima

Objavljeno: 11:02h

Lažni Deda Mraz, koji je proteklih dana skupljao novac od Subotičana za decu ometenu u razvoju, smeštenu u Domu "Kolevka", posle natpisa u medijima i na društvenim mrežama sam se javio ovoj ustanovi, tvrdeći da je "pravi".

U "Kolevci" navode da su podneli prijavu protiv NN osobe, i da će na tome ostati, ali napominju da se humanitarne akcije mogu organizovati samo u dogovoru sa njima.

- Mladić nam se se javio i rekao da je imao nameru da donese prilog, pa ga nećemo dalje teretiti - kaže za Novosti Nenad Kozomora, direktor "Kolevke".

Subotica, foto: Wikipedia Commons

- Naša ustanova prima donacije, ali isključivo organizovano i jasno naznačeno, a sve druge akcije ovakvog tipa su pokušaj zloupotrebe.

Proteklih dana pomenuti Deda Mraz je od prolaznika, uglavnom roditelja sa malom decom tražio da se fotografišu, a zatim i novac koji je navodno nameravao da uruči mališanima iz "Kolevke".

Neki građani su revoltirano reagovali, na društvenim mrežama je bilo i pretnji batinama, pa se ovih dana, iako se praznična atmosfera oseća na sve strane, na subotičkim ulicama nije mogao videti nijedan "pravi" Deda Mraz.

BONUS VIDEO: Humanitarna akcija "Moto Deda Mraz 2017"

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.