PORODILA SE IAKO NIJE ZNALA NI DA JE TRUDNA! Zaboleo je stomak, otišla kod lekara i RODILA SINA!
Foto: Pixabay.com

čudo!

PORODILA SE IAKO NIJE ZNALA NI DA JE TRUDNA! Zaboleo je stomak, otišla kod lekara i RODILA SINA!

Svi koji su se zatekli na prijemu pacijentkinje bili su iznenađeni, kako kažu u bolnici, pošto ni žena ni muž nisu pominjali trudnoću

Objavljeno:

Čačanka M. J. (39) iz naselja Kulinovci kod Čačka porodila se u subotu u urgentnoj službi bolnice u Čačku a da nije ni znala da je trudna! Žena, koja inače ima ćerku od 12 godina, došla je u bolnici sa jakim bolovima u stomaku i potražila pomoć lekara, piše Informer.

- Pacijentkinja je na urgentno odeljenje došla oko 18 časova u pratnji muža i žalila se na jake bolove u stomaku. Čim sam počela da je pregledam, shvatila sam da je počeo porođaj! U pomoć mi je priteklo još troje kolega i ženu smo uspešno i brzo porodili. Porođaj je trajao vrlo kratko i na svet je došao zdrav dečak od dva i po kilograma! Beba je preneta na neonatologiju, a majka je posle pregleda prebačena u porodilište. I beba i mama su dobro -rekla je dežurna doktorka Biljana Kocović, koja je porodila M. J.

DRAMA NA BEOGRADSKOM NEBU: Evo zašto je avion iz Ciriha PRINUDNO sleteo

Svi koji su se zatekli na prijemu pacijentkinje bili su iznenađeni, kako kažu u bolnici, pošto ni žena ni muž nisu pominjali trudnoću.

Porođaj, carski rez, foto: Pixabay.com

- Pacijentkinja, kojoj ovo nije prvi porođaj, rekla je da nije znala da je trudna. Kada smo njenom suprugu rekli da je postao otac i da je dobio sina, jedva se povratio od šoka. Važno je da se sve dobro završilo. Jeste neobičan slučaj i nije reč o prevremenom porođaju. Beba je preneta na neonatologiju, a majka je posle pregleda prebačena u porodilište. I beba i mama su dobro - kaže doktorka Kocović.

Porodica porodilje juče nije želela da komentariše ovaj, za tu porodicu neobično srećan trenutak. Tata je i dalje u šoku pošto nije znao da stiže prinova.

Komšije sa kojima smo razgovarali kažu da su primetili da je M. J. poslednjih meseci malo dobila na težini, ali da nikako po njoj nisu primećivali da je u drugom stanju.

- Ona je sve radila u kući, viđali smo je da radi, kupuje, ništa nije ukazivalo da je trudna. Jesenas smo je videli da unosi drva za ogrev i radi poslove koje trudna žena ne bi smela, stoga i verujemo da za trudnoću nije znala - pričaju njihove komšije.

Prema rečima stručnjaka, zaista su retku slučajevi i u svetu da žena devet meseci ne zna da je u drugom stanju. Takva pojava je moguća je kod žena koje imaju neredovne cikluse, višak kilograma ili hormonski disbalans, pa čak i odbojnost prema trudnoći. Žene u srednjim godinama promene na svom telu koje su slične početku trudnoće (izostanak ciklusa, gojaznost) pripisuju prvim znacima menopauze, pa je to možda i ovde bio slučaj.

Pogledajte bonus video:

PALMA PONOVO U AKCIJI "3.000 ZA GOSPOĐU" Ludilo u Jagodini, 2.000 porodica došlo po pomoć!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.