TEŠKA BRUKA! Nestao opštinski dodatak za porodilje u opštini Rača! Roditelji ogorčeni, para nema, a predsednik opštine SVE 4 U VIS!
Foto: Privatna arhiva

iskreno pismo

TEŠKA BRUKA! Nestao opštinski dodatak za porodilje u opštini Rača! Roditelji ogorčeni, para nema, a predsednik opštine SVE 4 U VIS!

- Brzo ćete dosaditi Aleksandru Seniću čuvenom preletaču koji vas je tu postavio, a sebe uvalio u Koridorima, kao i svojoj partiji, tako da ćete i brzo da nestanete sa pozicije koju nezasluženo loše, najgore obavljate, napisao je revoltirani roditelj

Objavljeno:

Grupa roditelja bez posla u opštini Rača je revoltirana što ne uspeva da se izbori za prava i za hleb deci jer je novac koji su sakupili, nestao.

Prenosimo vam njihovo pismo u celosti:

- Pisali smo i pitali mnoge ljude i samog Predsednika u opštini Rača, gde je naš novac za bebe. Iako imamo uredna rešenja mi smo uskraćeni barem garderobicu i samo malo hrane za decu da kupimo.

Ovo je moja poruka u ime svih nas uskraćenih predsedniku opštine Rača:

- Poštovani neodgovorni predsedniče opštine u prolazu Nenade Savkoviću,

S' obzirom da su rešenja za primanje opštinskog dodatka za porodilje stigla pre par meseci, a nijedan do sada nije isplaćen, jer je proždran u kafanama i na maleverzacije i zloupotrebe položaja od strane najgoreg preletačkog kadra, PRINUĐENI SMO DA ALARMIRAMO VRH SRPSKE NAPREDNE STRANKE (koja je odgovorna za vakvo stanje u zemlji), KAO I SVE DRUGE STRANKE, A POSEBNO UDARNE MEDIJE DA DECA PORODILjA NEMAJU ZA OSNOVNE ŽIVOTNE POTREBE.

SINIŠA KOVAČEVIĆ PRENEO PISMO DEDA MRAZA SRBIJI: Da li će vam se svideti ono što nam je poručio?

Izgovor nije rebalans budžeta opštine Rače i da sve transakcje idu preko opštine Batočine. Putem elektronskih društvenih mreža obaveštavaju se i alarmiraju svi stanovnici Rače, tako da ćete biti samo vlast u prolazu koja će odgovarati za OVO MALTRETIRANjE GRAĐANKI OPŠTINE RAČA, TEK POSTALIH MAJKI.

S obzirom da postoje rešenja o opštinskim dodacima, ista su skenirana i kopirana i spremna da nađu put do najvažnijih institucija i ljudi u Srbiji. Naravno sve ćemo poslati ako treba uz vašu sliku, ime i prezime.

Brzo ćete dosaditi Aleksandru Seniću čuvenom preletaču koji vas je tu postavio, a sebe uvalio u Koridorima, kao i svojoj partiji, tako da ćete i brzo da nestanete sa pozicije koju nezasluženo loše, najgore obavljate. Najbrže sklanjanje sa scene je od svojih ljudi, tj. vaših, jer vas dobro poznaju ko ste i šta ste.

Nenad Savković, predsednik opštine Rača, foto: Privatna arhiva

Tako predsedniče i vi opštinska administracijo korumpirana neradnička stranačko klaso uz istrajnu borbu vas otpozdravljam velikim slovima SRAM DA VAS BUDE UBICE SVOG SRPSKOG RODA, MALE DECE KOJA NISU JOŠ PROHODALA, stoji u pismu.

Otac malog deteta,

Zoran

Zvali smo opštinu Rača, ali nismo uspeli da dobijemo komentar od predsednika, Nenada Savkovića.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.