LOTO MILIONER JE NEKO IZ HRVATSKE? Taksista iz Odžaka nije ubo sedmicu, listić završio preko granice?
Foto: Kurir

KAKAV PREOKRET!

LOTO MILIONER JE NEKO IZ HRVATSKE? Taksista iz Odžaka nije ubo sedmicu, listić završio preko granice?

Radnica trafike u kojoj je uplaćena dobitna kombinacija kaže da ne zna ko je dobitnik

Objavljeno:

Sve oči su uprte u vojvođansko naselje Odžaci posle loto izvlačenja u petak, jer je upravo neko iz tog grada postao bogatiji za 4.400.000 evra! Jedan taksista sam se javio da se pohvali da je on taj, a onda je došlo do potpunog obrta!

Cela Srbija pita se ko je taj srećnik, a ima i onih koji su se sami javili,a onda su ubrzo to i povukli.

Tako je jedan taksista iz Odžaka uznemirio čitavu Srbiju Fejsbuk statusom u kome je priznao da je upravo on uspeo da ubode sedmicu.

SRBIN JE POSTAO MILIONER! Izvučena LOTO SEDMICA OD 4.4 MILIONA EVRA! Evo gde su otišle pare!

- Sedeo sam s kumom kada je bilo izvlačenje. Prvi put u svom životu sam uplatio loto. Nisam ništa očekivao. Kad su me izvukli, nije bilo nikakve posebne reakcije. Kum me je gurnuo i viknuo: „Alo, čoveče, dobio si ‚sedmicu‘, bre!“ Ja sam mu samo rekao: „Kume, to meni nije potrebno. Ceo život živim bez ‚sedmice‘, pa ću živeti i dalje.“ Odmah sam ujutru nastavio da radim posao koji volim, jer se ne osećam kao nikakav milioner, to je čista sreća - rekao je novinarima R. J.

foto: Dado Đilas

Međutim, sutradan se ponovo javio našoj redakciji i ispričao kako mu je zapravo drug uzeo telefon i slao poruke novinarima.

"Nemam ništa sa tim, ja nisam milioner", rekao nam je R.J.

Istu priču potvrdila je i njegova supruga.

- Ljudi, nema nikakvih miliona, nemojte me zvati. Kao da ne poznajete mog muža. U životu loto nismo ni igrali, a onome ko je zaista dobio čestitam od srca i da ih troši pametno u zdravlju i veselju!!! - navodi supruga čoveka koji tvrdi da je dobitnik loto premije.

foto: Printscreen

Misterija

Radnica trafike u kojoj je uplaćen listić

MOŽDA JE NEKO IZ HRVATSKE

Radnica trafike u kojoj je uplaćena dobitna kombinacija kaže da ne zna ko je dobitnik.

- Prethodnih dana bilo je mnogo uplata. Ovde većinom uplaćuju starije osobe, ali pošto je premija bila ogromna, pojavilo se mnogo novih igrača na sreću. Svašta se od jutros nagađa, razna imena se pominju da bi baš oni mogli biti dobitnici. Da li se nadam da će me častiti? Kad dobiju neku veću sumu, uglavnom donesu čokoladu ili kafu. Eto, nek dovede muziku - kaže kroz smeh M. S. kod koje je uplaćena dobitna kombinacija.

U blizini Odžaka su hrvatski gradovi Vinkovci, Vukovar, Osijek, Erdut... Suma je bila veoma privlačna, pa se spekuliše da su mnogi odatle prelazili Dunav i uplaćivali loto u Srbiji.

- Nije sigurno da je dobitnik iz Odžaka. Moguće je i da je neko iz Hrvatske. Nije im daleko da dođu, a veliki je novac u pitanju bio. Sad su božićni praznici, pa ima i dosta ljudi koji rade u inostranstvu.

Bonus video:

PRUŽI RUKU: HTELI SMO DA IM PRUŽIMO RUKU I BUDEMO FINI, ali su nam oni očitali lekciju!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.