POLITIČAR PONOVO PROZVAO SRĐANA TODOROVIĆA POSLE SMRTI SINA: Ovaj čovek zaista nema stida! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Facebook/AndrejFajgelj

stravična osuda

POLITIČAR PONOVO PROZVAO SRĐANA TODOROVIĆA POSLE SMRTI SINA: Ovaj čovek zaista nema stida! (FOTO)

Nije silovao bebu, to je uradio neki drugi, a on je na tom filmu silovao i ubio svog šestogodišnjeg sina, napisao je političar

Objavljeno: 21:30h

Andrej Fajgelj nesuđeni kandidat za predsednika Srbije i bivši član Treće Srbije tvitom o smrti sina glumca Srđana Žike Todorovića uznemirio je, ali i razbesneo dobar deo javnosti.

Glumca je zadesila nemerljiva tragedija kada mu je preminuo trogodišnji sin, a Fajgelj je bez pardona prokomentarisao da je to naplata za film koji je Žika snimio.

KAKAV BEDNIK I NEČOVEK! Srpski političar napao SRĐANA TODOROVIĆA posle smrti sina! (FOTO)

OD OVOGA JE UMRO SIN ŽIKE TODOROVIĆA! Pogađa sve više dece, ovo su uzroci i EVO KAKO GA SPREČITI!

- Jednom našem glumcu umrla je beba. Medicina nema objašnjenje. Taj isti glumac je silovao bebu na filmskom platnu. Svoje užasne grehe zovemo slobodama, pravima, mislimo da nikada neće doći na naplatu. A kad stradamo, pitamo "Bože, zašto" - tvitnuo je Fajgelj.

Međutim, onda se "ispravio" i pojasnio šta je hteo da kaže:

- Ispravka, nije taj glumac silovao bebu u "Srpskom filmu". To je uradio neki drugi, a on je silovao i ubio svog šestogodišnjeg sina. Strahota, i tada, i sada. Ima li veze, i on možda razmišlja. Detetu želim nebesko naselje, glumcu pokajanje i utehu, nama da se setimo pravde - napisao je nesuđeni kandidat za predsednika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.