UVEK SE VRAĆAJU! Vučić o mogućoj kandidaturi Đilasa za gradonačelnika!
Foto: Beta

novi (stari) rivali

UVEK SE VRAĆAJU! Vučić o mogućoj kandidaturi Đilasa za gradonačelnika!

Upitan da prokomentariše namere Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića da promene vlast u Beogradu, Vučić kaže da su oni to uvek radili kad izgube privilegije

Objavljeno:

"Ti ljudi su uvek to radili zato što su izgubili svoje privilegije. Ali ne želim i neću više ni reč reći o tome dok sam ovde", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Kubi.

Kako je dodao, predstoji poseta Moskvi, pa će posle toga po povratku više govoriti o tome.

ODGOVARAĆE SVI, KAKO SRBI TAKO I HRVATI: Vućić oštro o nasilju na DERBIJU! Vučić veruje da će pre kraja godine imati prilike da u tv gostovanju kaže sve što misli po tom pitanju. Podsetimo, u intervjuu nedeljniku NIN, nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, oko čijeg ponovnog ulaska u politiku i kandidature za gradonačelnika Beograda se duže spekulisalo, potvrdio je da se vraća u politiku. "Odlučio sam da uđem u trku za gradonačelnika Beograda i da uradim sve što mogu da se zaustavi propadanje prestonice Srbije", rekao je Đilas. "Sad mogu da potpišem i da garantujem celom svojom imovinom, da ćemo sve one stvari koje zavise isključivo od nas, a ne od Republike, uraditi u prvih 12 meseci naše vlasti", poručio je Đilas i dodao da je uveren da još ima vremena za dogovor da bude kandidat za gradonačelnika jedne opozicione kolone. Njegov intervju, odnosno najava povratka u politiku, izazvao je burne reakcije vladajuće koalicije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.