DA LI MOŽETE DA VERUJETE DA JE OVA SRPKINJA BILA SPALJENA DO KOSTIJU? Posle 200 operacija konačno SKINULA MASKU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/dana vulin

bila je LEPOTICA dok je ljubomorna žena nije POLILA KISELINOM

DA LI MOŽETE DA VERUJETE DA JE OVA SRPKINJA BILA SPALJENA DO KOSTIJU? Posle 200 operacija konačno SKINULA MASKU! (FOTO)

Životna priča Srpkinje Dane Vulin (31) iz australijskog Perta obišla je svet

Objavljeno:

Pre pet godina, iz ljubomore, Natali Dimitrovska je polila medicinskim alkoholom i zapalila. Preživela je teške opekotine i više od 200 operacija, međutim, nije se predala i danas ponovo slobodno hoda - bez maske.

Danu je u februaru 2012. godine probudila Natali Dimitrovska koja je ušla u njen stan sa svojim partnerom Danijelom. Bila je ljubomorna jer je Dana pričala sa njenim mužem na zabavi. Iznenađena Dana, bila je potpuno zatečena.

Natali je zgrabila medicinski alkohol, polila je i zapalila.

- Šarala je po meni alkoholom, po licu, rukama, grudima, sve od pojasa nagore. Onda sam počela da gorim - ispričala je Dana.

Pokušala je da se baci na zemlju i valja, ali je toliko bila natopljena alkoholom da se plamen samo proširio. Vrištala je dozivajući pomoć, dok su Natali i njen muž Danijel pobegli kroz zadnja vrata. Njen pas je zavijao u užasu. Istrčala je u hodnik u počela da šutira vrata komšije, ali niko nije otvorio.

Toliko je vrištala da su je čuli u obližnjoj teretani. Čovek po imenu Denis Erikson je dotrčao do nje i zbrinuo je dok nije došla Hitna pomoć.

- Bio je divan, tako smiren i pričao nežno dok me je ubacivao pod tuš. Pitao me je za ime, i rekao da će sve biti u redu, da je pomoć na putu i da se samo držim dok ne stignu - priseća se Dana.

Naredna dva dana je provela u komi. Sanjala je sestru Svetlanu, a kada se probudila ona je bila pored nje i pevala joj omiljenu pesmu "Korak po korak".

Ti stihovi mnogo su joj značili jer je tokom narednih godina prošla težak oporavak. Natali je osuđena na 17 godina zatvora, dok je Dana prošla stotine operacija. Godinama je morala da nosi masku, godinu dana je provela u bolnici gde joj je koža sa grudi tri puta zamenjena.

Svoje novo lice otkrila je kada je skinula masku gostujući na australijskom šou programu.

- Osećam se kao da sam osvojila zlato na Olimpijadi. Trebalo je mnogo teškog rada da stignem dovde. Ovo je bilo putovanje dugo pet i po godina. Ironično je što sam se probudila na onu pesmu Vitni Hjuston, jer je moje putovanje baš išlo korak po korak - zaključila je Dana.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Spotlightstories)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.