VELIKA BAHATOST BUS PLUS KONTROLORA: Pokušali strancima da izvuku pare, A NAPLAĆIVALI SU IM OVO! (FOTO)
Foto: Petar Lazović

sramota za sve građane Beograda!

VELIKA BAHATOST BUS PLUS KONTROLORA: Pokušali strancima da izvuku pare, A NAPLAĆIVALI SU IM OVO! (FOTO)

Prvo većini putnika nisu ni tražili karte, a par građana ih nije ni imalo...

Objavljeno:

Danas je na liniji 707, koja saobraća od Zelenog Venca do Zemun polja, kontrola u vozilu pokušala da stranim državljanima naplati kaznu na neregularan način.

Na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", jedan od putnika prisustvovao je ovoj sceni i objasnio šta se tačno dogodilo:

Ovi kontrolori su upravo u 707 tražili 2000 dinara strancima kao kaznu za nemanje karti u autobusu, a račun nisu ni krenuli da im izdaju, a i da jesu platili bi valjda 3 doplatne karte što je 6000 din, dakle našli su način da za sebe zarade lepu dnevnicu. Ovo je sramota za sve građane Beograda!

Prvo većini putnika nisu ni tražili karte, a par građana ih nije ni imalo, opušteno su sišli na sledećoj stanici; nikada mi nije bilo jasno to selektivno primenjvanje kazni u GSP-u od strane kontrolora (npr. ako si muškarac možeš da nemaš kartu, ako si žena moraš da je imaš ili da ti napišu kaznu).

Drugo, propustili su da napišu još jednu kaznu, jer bi istu morali da kucaju, i izveli su ih napolje, što nisu smeli da urade ako su im već naplatili doplatnu kartu jer sa doplatnom katom imate prava da nastavite vožnji do kraja dana?! Molim vas da ovo objavite ili prosledite nadležnima kako bi kaznili bahate kontrolore - napisao je jedan nezadovoljan stanovnik naše prestonice i usput priložio fotografiju iz prevoza:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.