NIJE BITNA DUŽINA, VEĆ DA JE TEHNIČAR! Srbija priča o gostovanju Nade Macure u jutarnjem programu NACIONALNE TV (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

šta reći, a ne zaplakati?

NIJE BITNA DUŽINA, VEĆ DA JE TEHNIČAR! Srbija priča o gostovanju Nade Macure u jutarnjem programu NACIONALNE TV (VIDEO)

O čemu li se to u Jutarnjem programu pričalo kad je Macura iznela ovu informaciju

Objavljeno:

Nada Macura, portparol Hitne pomoći jutros je gostovala u Jutarnjem programu na jednoj televiziji gde je izjavila da njoj lično dužina muškog polnog organa nije važna, već tehnika.

Pogledajte snimak na 8:41.

U Jutanjem programu se pričalo o seksu, i gosti su pored Macure bili urolog dr Aleksandar Milošević, psihijatar prof. dr Jovan Marić, i diskutovalo se o seksu, pokrivačima, jorganima...A onda se prešlo na veličinu i tehniku.

- Uopšte nije važna dužina, muškarci se strašno opterećuju sa tim. Ja ne znam za G tačku, to ćete vi - rekla je Macura okrenuvši se ka Mariću, tražeći od njega objašnjenje.

Onda se uključila i voditeljka, pa je konstatovala da će Macura da objasni za veličinu.

- Ja ću za dužinu da objasnim. Meni uopšte nije bitna dužina, bitan je tehničar. U stvari, čak i nije tehnika toliko bitna koliko privrženost toj osobi. Mislim, ako ga volim, ne mora ni da spava sa mnom - objasnila je Macura.

Macurina izjava će definitivno ući u anale. A kako i ne bi, kada je ona predstavnik jedne ozbiljne zdravstvene institucije, lekar po profesiji, u ozbiljnijim godinama, i zaista joj ovakva izjava ne priliči.

foto: printscreen/jujutarnji program tv happy

Ove Macurine reči bukvalno su izazvale buru u javnosti, pa su mnogi počeli da komentarišu njenu izjavu na društvenim mrežama.

- Eno dr Nada Macura, portparolka Hitne u jutarnjem programu priča da njoj lično nije važna dužina muškog polnog organa, već joj je bitna tehnika. Slojevito - napisala je na Tviteru Tatjana Vojtehovski.

A onda su usledili i sledeći tvitovi.

- E sad kad sam čula kakav muški polni organ preferira Nada Macura mogu da umrem - jedan je od tvitova koji su "zapalili" javnost.

- Ne mogu sad, vežbam tehniku Nada Macura - piše na Tviteru.

Doktorku Nadu Macuru smo pozvali da nam prokomentariše zašto je ova informacija bila značajna za javnost, međutim, ona nije odgovarala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.