Vlado Georgiev pomagao je porodici Pajkić dok je Isidora bila bolesna! Onda je njen sin Lav uradio nešto što je mnogo razljutilo Georgieva!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Printscreen Youtube

KRAJ PRIJATELJSTVA

Vlado Georgiev pomagao je porodici Pajkić dok je Isidora bila bolesna! Onda je njen sin Lav uradio nešto što je mnogo razljutilo Georgieva!

Hoćeš da pomogneš nekom od srca, dođe go*no malo i se*e po svima. Na zdravlje i spasenje, napisao je muzičar na Tviteru

Objavljeno: 17:00h

Emisija "Kontravizija" mladog Lava Grigorija Pajkića razbesnela je mnoge javne ličnosti, koji nisu štedele reči kako bi iskazale svoju ogorčenost na njegov rad, ali i njega kao osobu.

Pošto je u emisiji prozvao opoziciju i svoje kolege novinare, tokom celog jučerašnjeg dana na društvenim mrežama su "pljuštale" kritike upućene sinu Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića.

GEORGIEV OBRISAO PATOS SA PAJKIĆEM: Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš? Sram te bilo p***o mala...

ZORANA KESIĆA JE LAV PAJKIĆ NAZVAO IDIOTOM: Iz odgovora voditelja mladi kolega može da NAUČI MNOGO!

Međutim, izgleda da je Lav Pajkić najviše razočarao muzičara Vlada Georgieva, kojeg čak nije ni potkačio u svojoj emisiji. Muzičar je porodici Pajkić mnogo pomogao, održao je pre dve godine niz koncerata, a zaradu od njih dao za lečenje Pajkićeve majke Isidore Bjelice. Tada mu se Lav zahvalio, i rekao da će mu njegova porodica biti večno zahvalna.

foto: facebook/lav pajkić

- To je velikodušno, ja i moja porodica ćemo biti večno zahvalni, ne znam da li je iko učinio neku stvar za nas kao što je Vlado - rekao je Lav.

KESIĆ JE IDIOT, ŠUTANOVAC JE KONJ, A IVAN IVANOVIĆ... Pogledajte emisiju LAVA PAJKIĆA koja je DIGLA SRBIJU NA NOGE! (VIDEO)

ŽAO MI JE ŠTO SE TAKO MLADA DUŠA PRODALA! KAKAV TUŽAN POČETAK I KRAJ JEDNE KARIJERE: Boško Obradović sahranio Lava Pajkića!

Međutim, uprkos svemu ovome, izgleda je Pajkić toliko iznervirao Georgieva, da je on "opleo" po njemu na Tviteru.

- Je li mali, nije te blam? Znaš li šta radiš i čime se baviš? Nije te sramota? Sram te bilo pi*ko mala - bio je oštar Georgiev.

- Hoćeš da pomogneš nekom od srca, dođe go*no malo i se*e po svima. Na zdravlje i spasenje - bio je oštar muzičar.

Razlog za to mogao bi da leži u činjenici da je Lav u svojoj emisiji Kontravizija nemilosrdno napao Sašu Jankovića, a Georgiev lideru Pokreta slobodnih građana daje nedvosmislenu podršku.

A kako li će mladi autor reagovati na ove reči?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.