ZALJUBLJENA SAM U SINA ČOVEKA S KOJIM SE VIĐAM, TRUDNA SAM, NJEGOVA MAJKA MI LAJKUJE SLIKE: Ova ispovest prosto OSTAVLJA BEZ REČI!
Foto: Profimedia

zamršeno!

ZALJUBLJENA SAM U SINA ČOVEKA S KOJIM SE VIĐAM, TRUDNA SAM, NJEGOVA MAJKA MI LAJKUJE SLIKE: Ova ispovest prosto OSTAVLJA BEZ REČI!

Iako će mnogi osuditi ovaj ljubavni trougao, ova žena je očigledno očajna i nalazi se u veoma zamršenoj situaciji..

Objavljeno: 09:49h

Društvene mreže mnogima služe kao sredstvo informisanja, zabave, ali i prikupljanja političkih poena. Pored toga, neki korisnici su shvatili da im Fejsbuk može pomoći kako bi rešili različite životne okolnosti, traživši savete.

Tako je jedna devojka odlučila da svima ispriča svoj zamršeni ljubavni problem u koji je "upala" jer je započela ljubavnu vezu sa jednim momkom i njegovim ocem.

Znate za 9 Jugovića, a da li ste znali koliki heroji su bili ova devetorica BRAĆE? Oni su za Srbiju uradili nešto što NIKO NIKADA NIJE!

Zdravo. Već 6 godina radim u kladionici i Zenici. Imam solidnu platu i često flertujem sa igračima jer imam dobar bakšiš. Nekoliko meseci se intimno viđam sa jednim starijim igračem, seks odlčan, ali sam upoznala njegovog sina slučajno ne znajući da mu je sin i stupila s njim u vezu tajno. Jedan dan sam s njim otišla po neke ključeve koji su bili kod njegovog tate. Tu sam upoznala i mamu i sestru i on me je predsetvaio kao svoju devojku. Sutradan je njegov otac došao meni na vrata i slomio mi mobitel i ruku. Nakon pola sata došao je njegov sin i zatekao me u takvom stanju. Ja sam se pravdala da imam probleme s bivšim mužem. Našao mi je bivšeg i obojica su završila u pritvoru. U međuvremenu mi je kupio mobitel od očevih para. Ja sam zaljubljena u njegovog sina, a trudna sam. juče sam uradila test koji je pozitivan. Njegova mama mi na Fejsbuku lajkuje slike, ne znam šta da radim, znam da nisam sjajna, svakome se može desiti. Bez osuđivanja, samo korisni saveti, napisala je ova žena koja se očigledno nalazi u velikom problemu.

foto: Printscreen/facebook

Iako će mnogi osuditi ovaj ljubavni trougao, ova žena je očigledno očajna i nalazi se u veoma zamršenoj situaciji.

Šta biste joj vi savetovali?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.