OVI SRBI SU U GEJ BRAKOVIMA I VEZAMA: Preživeli su PAKAO, a jedan od njih ima NEVEROVATNU PRIČU!
Foto: Printscreen/Instagram

šta mislite o njima?

OVI SRBI SU U GEJ BRAKOVIMA I VEZAMA: Preživeli su PAKAO, a jedan od njih ima NEVEROVATNU PRIČU!

Morali su da prođu gomilu prepreka, ali su na kraju uspeli

Objavljeno: 17:26h

Ovi srpski gej muškarci su se ohrabrili da javno govore o svom seksualnom opredeljenju, a na putu ljubavi nailazili su na brojne prepreke od okruženja, porodice, ali čak i od svojih partnera.

Nikola Jovanović Volf je naš poznati maneken. Godinama živi u inostranstvu, a pre nekoliko meseci izgovorio je sudbonosno “da” muzičaru Ijanu Volfu. Na svadbi je prisustvovala i Nikolina porodica koja ga je podržala u ovoj odluci.

Nikola i Ian planiraju da postanu roditelji, pa je maneken nedavno na svom fesjbuk profilu potražio pomoć od neke devojke koje bi im rodila dete. Međutim, pažnju javnosti je još više izazvao i Nikolin status u kojem je otvorio dušu i progovorio kakao je njegova rodbina prihvatila to što je u gej braku.

"Vidim da neki članovi bliže i dalje rodbine verno uhode moj kao i profil mog muža pa čak i profile mojih prijatelja ne bi li skupili dovoljno informacija i pozvali moje roditelje, pa kao spontano pokušali da objasne mojim roditeljima da sam ja gej... Pa, dragi moji, ja ne krijem ništa, živim onako kako želim, pored sebe imam onog kod želim i boli me uvo da li će to nekom da se svidi ili ne, da li je to nekom prihvatljivo ili ne! Ja sam srećan sa svojim životom, a predlažem i vama da prvenstveno budete iskreni prema sebi... Jer ako ceo život provedete u glumi, foliranju i pretvaranju da ste nešto sto zapravo niste, a i nikad nećete biti, koja je poenta života? Umrećete isfrustrirani i jadni! Možda sam ja lud, možda ste vi svi pametni, ali samo pogledajte gde je mene moja ludost dovela, a gde vas vaša pamet!", napisao je Nikola.

? #models #malemodels #nightout #fun

A post shared by Nick Wolf (@nikolawolf90) on

Zatim je oštro dodao:

"Samo nastavite da u svoja četiri zida jedete poparu i kačamak ne biste li uštedili da jednom godišnje odete na odmor negde što dalje od kuće... Ovo se ne odnosi samo na 'strejt' likove koji jedva čekaju da im žena ode negde na par dana, već i na lažne buržuje koji nemaju više od sto evra", naveo je Nikola Jovanović.

Nekadašnji učesnik “Velikog brata”, Petar Petrović je tokom boravka u "Velikom bratu" često bio na meti atraktivnih učesnica.

Tada je pokušao da se smuva sa Kajom Ostojić, ali po izlasku od te romanse ništa nije bilo. Kako je vreme odmicalo, Peca je otišao za Lonodon, a onda je brzinom svetlosti došla informacija da se oženio sa plesačem Tristanom Templom. Njih dvojica su se uzeli 2011. godine, a Peca se tada pravdao da je to uradio "samo zbog papira". Ipak, Peca i Tristan su godinama u skladnom braku.

? #models #malemodels #nightout #fun

A post shared by Nick Wolf (@nikolawolf90) on

- Tristan se savršeno slaže s mojima, obožava naš mentalitet, kulturu i veoma mu se dopada Beograd. Razmišljamo o tome da se jednog dana ostavarimo kao roditelji. Radimo na tome - rekao je svojevremeno Petar Perović za srpske medije.

Bosanski pevač sevdalinki Božo Vrećo javno je govorio da je trebalo da stupi u brak sa muškarcem, ali do toga nije došlo jer ga je partner prevario. Božo je odlučio da sve javno objavi. Bar na kratko.

foto: Facebook

"Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao... Po povratku iz Madrida smetalo mi je par stvari... I hteo sam da znam detaljnije ko je zapravo čovek s kojim trebam da počnem da živim. Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvesno vreme, saznali smo da je imao dupli život. I da, varao me i lagao", napisao je tada Božo na svom fejsbuk profilu, a zatim sve ubrzo obrisao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.