Želim vam da budete najbolji, najjači, najsposobniji: Biljana Popović Ivković na obeležavanju krsne slave SAJ (FOTO)
Foto: mup

čvrst branik Republike Srbije

Želim vam da budete najbolji, najjači, najsposobniji: Biljana Popović Ivković na obeležavanju krsne slave SAJ (FOTO)

Državna sekretarka je istakla da se i na ovaj dan moramo setiti svih pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice koji su tragično izgubili živote

Objavljeno:

Karađorđevići gosti na proslavi 70. godišnjice venčanja kraljice Elizabete

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslovaBiljana Popović Ivković prisustvovala je danas obeležavanju krsne slave Specijalne antiterorističke jedinice u bazi u Batajnici. Popović Ivković je u ime ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića čestitala svim pripadnicima SAJ-a krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila. „Želim vam da budete najbolji, najjači, najsposobniji u obavljanju svojih dužnosti za naše građane i našu državu. Želim vam da budete čvrst branik Republike Srbije, ali i snažna oštrica u borbi protiv kriminala“ rekla je Popović Ivković u obraćanju pripadnicima SAJ-a.

foto: mup

Ona je istakla da se i na ovaj dan moramo setiti svih pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice koji su tragično izgubili živote obavljajući svoje dužnosti. „I oni vas obavezuju da i dalje budete neustrašivi i nepokolebljivi“, poručila je Popović Ivković. Prethodno su liturgiji i lomljenju slavskog kolača u crkvi pored baze SAJ-a osim državnog sekretara Biljane Popović Ivković prisustvovali komandant jedinice Spasoje Vulević, rukovodioci iz Ministarstva unutrašnjih poslova kao i pripadnici ove elitne jedinice.

foto: mup

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.