Karađorđevići gosti na proslavi 70. godišnjice venčanja kraljice Elizabete
Foto: Espreso.co.rs

kraljevski susret

Karađorđevići gosti na proslavi 70. godišnjice venčanja kraljice Elizabete

"Sinoćna večera u veličanstvenom zamku Vindzor bila je divan događaj, na kom je proslavljena 70. godišnjica braka, u krugu britanske kraljevske porodice i njihovih bliskih prijatelja"

Objavljeno:

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina pridružili su se britanskoj kraljevskoj porodici i njihovim bliskim prijateljima sinoć u zamku Vindzor, na proslavi 70. godišnjice venčanja Njenog Veličanstva Kraljice Elizabete II i Nj.K.V. Vojvode od Edinburga.

U septembru 1945. godine Njegova Svetost Patrijarh Gavrilo krstio je Prestolonaslednika Aleksandra u Vestminsterskoj opatiji, a kum i kuma na krštenju bili su Njegovo Veličanstvo Kralj Džordž VI i Nj.V. Kraljica Elizabeta II (tada Nj.K.V. Princeza Elizabeta). Prestolonaslednik Aleksandar izuzetno poštuje Njeno Veličanstvo Kraljicu Elizabetu II i veoma je ponosan što je ona njegova kuma.

Roditelji Prestolonaslednika Aleksandra Njihova Veličanstva Kralj Petar II i Kraljica Aleksandra prisustvovali su venčanju Njenog Veličanstva Kraljice Elizabete II i Nj.K.V. Princa Filipa, sada Nj.K.V. Vojvode od Edinburga.

Sinoćna večera u veličanstvenom zamku Vindzor bila je divan događaj, na kom je proslavljena 70. godišnjica braka, u krugu britanske kraljevske porodice i njihovih bliskih prijatelja - saopšteno je iz PR službe kraljevske porodice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.