DEVOJČICA JE KRIVA, SVE JE IZMISLILA, JE L MOJ SIN TREBA DA DIRA DEČAKE? Oglasio se otac dečaka optuženog za SEKSUALNO NASILJE!
Foto: Printskrin / Google street view

oš dragojlo dudić

DEVOJČICA JE KRIVA, SVE JE IZMISLILA, JE L MOJ SIN TREBA DA DIRA DEČAKE? Oglasio se otac dečaka optuženog za SEKSUALNO NASILJE!

On je rekao i da njegov sin nema veze sa marihuanom koju je devojčica prijavila, jer je nju doneo dečak iz druge škole

Objavljeno:

Tim ministarstva prosvete obišao je juče OŠ "Dragojlo Dudić" u Malom Mokrom Lugu, posle prijave učenice osmog razreda da su je dvojica dečaka primoravala na oralni seks i dali joj paketić marihuane.

Policija se bavi pitanjima da li je reč o prisilnom seksu ili lažnoj prijavi, odakle jednom od dečaka droga, i ko je snimke seksa proširio odeljenjem, pišu Novosti.

Biljana Lajović iz Tima za prevenciju nasilja Ministarstva prosvete kaže da prosvetni sistem ne može sam da se izbori sa ovakvim problemima.

- Tokom posete školi razgovarali smo sa zaposlenima, direktorom, pedagogom, psihologom... Sada policija i centar za socijalni rad treba da urade svoje deo posla, da bismo mi znali kako dalje da postupamo - objašnjava Biljana Lajović.

Redakciji "Novosti" javio se otac jednog od dvojice osumnjičenih dečaka, i on tvrdi da njegov sin nije nasilnik, niti se bilo šta dogodilo pod prisilom.

- Devojčica je izmislila da je bila naterana na seksualni odnos i to će se dokazati. Ne ulazim u njihov odnos, da li su se viđali i šta su radili, ali znam da nije bilo prisile. Ona je i pre mesec dana prijavila mog sina, a onda je sve to opovrgla. Postoji i ceduljica na kojoj mu se izvinjava i traži da se vide posle škole - kaže otac maloletnog A. M.

Kako su pisali mediji, ovaj otac dečaka je u školi govorio da su "zaposleni plaćeni da trpe njegovog sina i njega", kao i da je zadovoljan jer "njegov sin dira devojčice, a ne dečake".

On je rekao i da njegov sin nema veze sa marihuanom koju je devojčica prijavila, jer je nju doneo dečak iz druge škole.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.