HUMANITARNO VEČE: Muzikom i plesom za Anastasiju!
Foto: Privatna arhiva

uključite se!

HUMANITARNO VEČE: Muzikom i plesom za Anastasiju!

Od maja do sada, Anastasija je prošla kroz četiri ciklusa teških i jakih hemoterapija. Trenutno se nalazi u Istanbulu, u bolnici Adžibadem, gde se na osnovu rezultata biopsije zaključilo da je hitno neophodna transplatacija koštane srži..

Objavljeno:

Ono što je nažalost ne tako retka pojava u našem društvu je prikupljanje novca u humanitarne svrhe brojnim mladim borcima za život na sve moguće načine. Troškovi lečenja što u Srbiji, što u svetu su skupi i porodice se često nalaze u teškim finansijskim situacijama, ne bi li uspeli da spasu život voljene osobe.

DECA PITAJU SRPSKE POLITIČARE: Luka, Teodora, Natalija i Olga pitali bi SAMO JEDNO! (VIDEO)

Ovoga meseca, novac se prikuplja za dvadesetogodišnju Anastasiju Gavrilović, devojku koja je pre nekoliko meseci obolela od leukemije. Anastasija je završila Zemunsku gimnaziju, muzičku školu na odseku za klavir, bila je uspešan student druge godine Fakulteta za bezbednost u Beogradu, zaljubljena u muziku i ples kojim se profesionalno bavi 6 godina. Krajem maja ove godine, nakon dugotrajnih ispitivanja, usled stalnog umora i uvećanja limfnih žlezda, Anastasiji je dijagnostikovana akutna limfoblasta leukemija.

foto: Privatna arhiva

Od maja do sada, Anastasija je prošla kroz četiri ciklusa teških i jakih hemoterapija. Trenutno se nalazi u Istanbulu, u bolnici Adžibadem, gde se na osnovu rezultata biopsije zaključilo da je hitno neophodna transplatacija koštane srži. Cena haploidentične transplantacije je 130.000 evra, a ne radi se u Srbiji. Uz pomoć humanitarne fondacije Budi human – Aleksandar Šapić do sada je prikupljeno 40.000 evra.

foto: Privatna arhiva

Pokažite dobru volju večeras i dođite na 9. sprat kluba Mr Stefan Braun da slavimo život uz muziku i pomognemo Anastasiji da još dugo uziva u čarima života uz njoj omiljenu muziku i ples u klubu u kojem je bila redovna i rado viđena gošća.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.