ŠOKANTNI DETALJI INCIDENTA NA OBILIĆEVOM VENCU: Dete je propalo kroz OTVOR, a ovo je prava istina? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

KO JE KRIV?

ŠOKANTNI DETALJI INCIDENTA NA OBILIĆEVOM VENCU: Dete je propalo kroz OTVOR, a ovo je prava istina? (FOTO)

Radnici koji rade na ozelenjavanju, već nekoliko dana nalaze se na pomenutoj lokaciji, a kako kažu otvor je bio propisno zatvoren

Objavljeno:

U subotu oko 19 časova, jedno dete je upalo u otvor za ugalj na Obilićevom vencu u centru Beograda. Dete je prevezeno u dečju bolnicu u Tiršovoj.

U medijima se pojavila informacija da je dete upalo u šaht, međutim kako je rekao Darko Glavaš, sekretar za vanredne situacije grada Beograda, u pitanju je otvor za ugalj.

foto: Filip Plavčić

"To je otvor za ugalj i za dodatno osvetljavanje samih podrumskih prostorija. Pre svega, žao mi je zbog svega što se desilo mališanu. Mališanu želim brz oporavak. A sutra će već ekipe inspekcije izaći na teren, kako bi adekvatno sankcionisale skupštinu stanara, kojoj pripada taj otvor za utovar uglja i za dodatno osvetljavanje podrumskih prostora", rekao je Glavaš za medije.

foto: Filip Plavčić

Ekipa Espresa bila je na Obilićevom vencu, a na pomenutom otvoru za ugalj zatekli smo ploču na kojoj piše "Ne gazi".

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Radnici koji rade na ozelenjavanju, već nekoliko dana nalaze se na pomenutoj lokaciji, a kako kažu otvor je bio propisno zatvoren.

foto: Filip Plavčić

"Na tom otvoru je bilo debelo staklo. Dete je prolazilo tuda sa majkom međutim u jednom trenutku je otrčalo i počelo da skače po staklu, nakon čega je propalo. Očigledno da ga majka nije dobro držala za ruku", rekao je za portal Espreso jedan od radnika i dodao da su jutros bili majstori koji su postavili novu ploču.

foto: Filip Plavčić

Policija je u subotu izašla na teren, međutim još uvek nije utvrđeno da li je otvor bio nepropisno zatvoren, ili je ipak nemarnost roditelja glavni uzrok nesreće.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.