BIN LADEN U KOMPJUTERU IMAO SLIKU JEDNOG SRPSKOG HRAMA! Ovo je mogla biti META, imao i mapu grada na Kosovu!
Foto: AP

PAKLENI PLAN?

BIN LADEN U KOMPJUTERU IMAO SLIKU JEDNOG SRPSKOG HRAMA! Ovo je mogla biti META, imao i mapu grada na Kosovu!

Među dokumentima pronađenim u računaru ubijenog Osame Bin Ladena, koje je objavila CIA, nalazi se i fotografija Hrama Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici

Objavljeno:

Osim slike, kako je prenela beogradska "Politika", nalazi se i mapa Kosovske Mitrovice.

Ubijeni lider terorističke Al Kaide bio je veoma zainteresovan za Kosovo, pokazuju dokumenti koji su pronađeni u njegovom ličnom kompjuteru, a čije fajlove je objavila američka Centralna obaveštajna agencija, prenosi pisanje lista Sputnjik.

470.000 fajlova s Bin Ladenovo kompjutera objavljeni su 1. novembra ove godine na sajtu CIA, a mađu njima zaista ima svega i svačega, preneo je ranije britanski "Independent", a "Politika" je pronašla i mapu Kosovske Mitrovice, kao i fotografiju Hrama Svetog Dimitrija u tom gradu.

IMALI SMO SOCIJALIZAM I TITA, A ONDA SMO SVE RAZBUCALI! Rambo Amadeus objašnjava kako su nam zapadni operativci isprali mozgove! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Pronašli smo i baner na kom piše 'Kosovo džihad - muslimansko istrebljenje kosovskih hrišćana', kao i mapu Kosova iz doba Otomanskog carstva na kojima su prikazani Priština i Vučitrn", navedeno je na sajtu "Politike". Pretragom interneta, utvrđeno je da je mapa Kosovske Mitrovice i crkva u tom gradu prvobitno objavljena na sajtu Bi-Bi-Sija u tekstu pod naslovom "Kosovski Srbi se suočavaju sa teškim odlukama", preneo je Sputnjik.

Šta je još bilo "čudno".

Podsetimo, svetski mediji već neko vreme obelodanjuju masivnu arhivu "iskopanu" iz Bin Ladenovog računara. "Independent" je na primer, objavio da je poslednje što je bilo gledano s računara vođe Al Kaide bio smešan klip sa dva dečaka "Čarli me je ugrizao za prst". Taj list je takođe preneo i da je u računaru bilo i dosta dečijih filmova, poput "Mrava", "Kola", "Tom i Džeri".... Pretpostavlja se da je razlog taj što je on živeo sa mogobrojnom porodicom, među kojom je bilo i male dece. Takođe, sa interneta su bili skinuti i dokumentarci o njemu, a koje je on, tokom skrivanja, gledao.

(Espreso.co.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.