POMOZITE, CRVEN MI JE K'O RAK! Beograđanin SPRŽIO PENIS DOK JE PRŽIO JAJA! Blam ga je pojeo kad je priznao ZAŠTO MU SE TO DESILO!
Foto: Pixabay.com

kakav doktor

POMOZITE, CRVEN MI JE K'O RAK! Beograđanin SPRŽIO PENIS DOK JE PRŽIO JAJA! Blam ga je pojeo kad je priznao ZAŠTO MU SE TO DESILO!

Neobičan prizor zatekli su beogradski radnici Hitne pomoći

Objavljeno:

- Dobili smo taj poziv, negde ujutru, oko devet sati. Muškarac je zvao i rekao da je jako povređen oko prepona. Niko nije mogao da očekuje da ćemo na licu mesta zateći to što smo zatekli, a prizor negovog penisa je bio baš bolan! - istakao je bivši zdravstveni radnik za Telegraf, koji zbog privatnosti nije želeo da otkrije podatke o pacijentu.

Kako kaže, ekipa je odmah pojurila na teren ne bi li sanirala povrede nesrećnom pacijentu. Pozvonili su na vrata.

- Otvara ih muškarac, ko od majke rođen, znači skroz go, ogrnut samo bademantilom, ali razdrljen. Stoji. Gleda nas. I izvija se unazad pomalo, pokazujući na penis. A penis crven ko rak! - priča on.

Nesrećni muškarac nije želeo mnogo da detaljiše, samo je rekao da se ispekao po penisu. Isprva, niko nije znao kako je došlo do toga.

- Ispekao sam se, pomozite mi. Ne mogu da se obučem, sve me boli. Smetaju mi i gaće i sve! - rekao je on.

Iako ga je bila sramota da priča kako je došlo do incidenta, požalio se kako mu je u gostima bila jedna devojka, te je hteo da joj isprži jaja za doručak.

- Ako me razumete, slučajno sam rukom dodirnuo do vrelog tiganja, ulje se prosulo po meni i na kraju umesto da njoj ispržim jaja, ja sam to uradio sebi... Ali bukvalno - žalio se nesrećni momak.

Da li je devojka uzela za zlo ovu povredu, nejasno je, budući da je medicinski radnici nisu zatekli u stanu ili se tako dobro sakrila da je ne vide.

Ovaj bizarni događaj desio se prošlog leta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.