NIŠTA OD ŠTRAJKA U POŠTI! Poslušali premijerku, u ponedeljak neće biti protesta
Foto: Espreso.co.rs

kraj!

NIŠTA OD ŠTRAJKA U POŠTI! Poslušali premijerku, u ponedeljak neće biti protesta

Predstavnici sindikata "Pošte Srbije" obavestili su premijerku Anu Brnabić da je doneta odluka o odustajanju od štrajka koji je bio zakazan za ponedeljak

Objavljeno:

"Odluka o odustajanju od štrajka potvrđuje posvećenost konstruktivnom rešavanju otvorenih pitanja i odgovornost prema građanima i svim korisnicima usluga 'Pošte Srbije'", ocenila je Branabić u saopštenju posle sastanka sa sindikatima pošte.

KRAJ KRIZE U POŠTI? Vlada odobrila svakom radniku po jednu platu

Premijerka je rekla da je Vlada Srbije spremna da sa sindikatima razgovara o daljem poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih u "Pošti Srbije". U saopštenju se dodaje da je u skladu sa dogovorima postignutim na sastanku sa sindikatima pošte pre nedelju dana, odlukom Vlade Srbije zaposlenima isplaćena zarada iz dobiti preduzeća. Kako se navodi u saopštenju, Brnabić je danas na sastanku sa v. d. direktorkom "Pošte Srbije" Mirom Petrović i reprezentativnim sindikatima, zahvalila na konstruktivnom pristupu i naporima da se nastave razgovori o situaciji u tom preduzeću. Kako se dodaje na sastancima je dogovoreno da će biti priređena analiza poslovanja "Pošte Srbije".

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.