HULIGANI sa maskama po peti put rušili kuću na Vidikovcu u kojoj žive PORODICE SA MALOM DECOM! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

strahota!

HULIGANI sa maskama po peti put rušili kuću na Vidikovcu u kojoj žive PORODICE SA MALOM DECOM! (FOTO)

Prethodni napad se desio 21. oktobra kada je u potpunosti demoliran krov na kući..

Objavljeno:

Porodice Sandić i Radosavljević su po peti put napadnuti od strane huligana koje angažuje privatni investitor i treći put im je porušen jedini krov nad glavom.

Iako su počinioci poznati nadležnim organima, i policija i opština a i svi drugi organi ne preduzimaju ništa kako bi se ovim porodicama sa malom decom pružila neophodna i zakonom garantovana zaštita.

NAVIJAČI SU UPALI U KUĆU U KOJOJ JE BILO DEVETORO DECE! Porušili su im krov i najavili da će doći opet, a DRŽAVA ĆUTI, NIKO IH NE ŠTITI! (VIDEO)

foto: Privatna arhiva

Prethodni napad se desio 21. oktobra kada je u potpunosti demoliran krov na kući. Združena akcija Krov nad glavom je prikupila sredstva za nabavku potrebnog materijala i 12. novembra počela sa obnovom kuće.

Međutim, danas je ponovo došla grupa huligana koja je ponovo porušila krov i odnela lične stvari porodica kao i alat i sredstva koja su korišćena u akciji obnove objekta.

foto: Privatna arhiva

Policija se odazvala pozivu članova porodica, međutim, dok je policija čekala odobrenje nadređenih, na objektu je već načinjena značajna šteta. Porodice su danas u 12h imale zakazan sastanak sa predsednikom opštine Rakovica na koje je planirano rešavanje problema krova nad glavom, ali kako ih je policija odvela da daju izjavu, predsednik opštine nije hteo da primi druge članove, niti da pomeri termin.

foto: Privatna arhiva

Združenu akciju Krov nad glavom čine organizacije Ko gradi grad, Ne da(vi)mo Beograd, Socijaldemokratska unija, Jednakost, Reci NE Izvršiteljima, 7 zahteva, Marks21 i Čuvari vatre.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.