VLADIMIR - NOVA LEGENDA SLAGALICE NADMAŠILA SLAVOLJUBA! Greška, pogrešio sam...(VIDEO)
Foto: Printscreen

pa, hit

VLADIMIR - NOVA LEGENDA SLAGALICE NADMAŠILA SLAVOLJUBA! Greška, pogrešio sam...(VIDEO)

Kada su cifre stale, jedan takmičar je nervozno računao i računao, dok drugi sve vreme gledao opušteno

Objavljeno:

Često se smejemo ispadima takmičara u jednom od najpopularnijih kvizova u Srbiji. Slagalica je omiljene među gotovo svim generacijama i svaki hit je dobro poznat - od Slavoljuba Dalje ili Ćivot Petrovića pa sve do grešaka koje je produkcija pravila.

Ipak, pamte se i oni koji su gotovo "razbili" kviz i ostali upamćeni po svojim lenedarnim nastupima i fantastičnim pobedama. Ali, ruku na srce, jesu oni zanimljivi, ali ne toliko koliko i biseri i komične situacije. Upravo zbog toga, podsetićemo vas na jednu od naizgled jednostavnih, a opet legendarnih scena iz igre "Moj broj".

Kada su cifre stale, jedan takmičar je nervozno računao i računao, dok drugi sve vreme gledao opušteno. Kada je vreme isteklo prijavili su brojeve.

Takmičar koji se uzgubio u računskim operacijama razočarano je rekao da je pogrešio, dok je opušteni tip nonšalantno rekao broj 16 i sabrao 15+1.

Neko će reći da ova situacija nije nešto posebno, ali sa druge strane svi je znaju napamet i smatraju je jednim od legendarnih spuštanja u Slagalici.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.