MAJKA JE TAKOĐE BILA ZARAŽENA!  Beba koja boluje od malih boginja hitno prebačena u Kragujevac na lečenje!
Foto: Shuterstock

oprez!

MAJKA JE TAKOĐE BILA ZARAŽENA! Beba koja boluje od malih boginja hitno prebačena u Kragujevac na lečenje!

Njena majka koja je takođe imala male boginje i bila hospitalizovana, na Infektivniom odeljenju, oseća se dobro i puštena je na kućno lečenje, prenosi Kraljevo Online

Objavljeno:

Beba stara šest meseci, obolela od malih boginja - "morbila", zbog komplikacija koje su usledile tokom lečenja, na odeljenju pedijatrije Opšte bolnice "Studenica", hitno je prebačena na dalje lečenje u Univerzitetski klinički centar u Kragujevcu.

SRBIJO, POGLEDAJ ŠTA SI URADILA OVOM ČOVEKU: Doživeo je najveće poniženje u životu, uneredio se dok su ga nasilno iseljavali iz stana! (FOTO)

Njena majka koja je takođe imala male boginje i bila hospitalizovana, na Infektivniom odeljenju, oseća se dobro i puštena je na kućno lečenje, prenosi Kraljevo Online.

foto: Pixabay

Majka i beba, boginjama su se zarazile tokom posete rođacima u Prištini koji su imali "morbile", a njihova porodica u Kraljevu je pod posebnim nadzorom Zavoda za javno zdravlje.

Prema nezvaničnim informacijama,iako su pedijatri Doma zdravlja Kraljevo posumnjali su na još jedan slučaj malih boginja, to još nije i laboratorijski potvrđeno.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.