OVO SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA, A SVE SMO VIDELI: Predsednik Skupštine opštine služi kao ŠOFER predsedniku Opštine!
Foto: Južne vesti

sve je ovde moguće

OVO SRBIJA JOŠ NIJE VIDELA, A SVE SMO VIDELI: Predsednik Skupštine opštine služi kao ŠOFER predsedniku Opštine!

Razlog putovanja bio je, kako piše u nalogu, “preuzimanje” predsednika Opštine Vasiljevića i njegovog zamenika sa bugarskog aerodroma

Objavljeno:

Umesto opštinskog vozača i uprkos tome što je bio neradni dan, predsednik Skupštine opštine Pantelej Srđan Nešić je, prema nalogu za službeno putovanje, u nedelju 3. septembra otputovao u Sofiju, da bi sa aerodroma pokupio predsednika Opštine Bratimira Vasiljevića, kao i njegovog zamenika Aleksandra Milosavljevića, koji su se vraćali sa puta iz Rusije.

Nešić je, navodi se u nalogu koji je potpisao sam predsednik Opštine Vasiljević, zadužio službenu “škodu superb” 3. septembra u 19 sati, a vratio je narednog dana u 2:30. Razlog putovanja bio je, kako piše u nalogu, “preuzimanje” predsednika Opštine Vasiljevića i njegovog zamenika sa bugarskog aerodroma.

Međutim, odgovor na pitanje zbog čega je Nešić kao predsednik Skupštine Opštine preuzeo ulogu predsednikovog šofera, novinari Južnih vesti nisu dobili od Nešića, jer je usred razgovora sa novinarom rekao da se "prekida veza". Nakon toga, odbijao je pozive novinare, da bi ih naposletku uputio na načelnika Opštine Pantelej.

foto: Južne vesti

Međutim, načelnik Opštine Novica Simić kaže da to nije u njegovog nadležnosti.

Zaista ne znam ništa o tome, jer to i nije deo mog posla - rekao je Simić.

Podsetimo, Nešić je donedavno tvrdio da se uopšte i ne seća što je putovao u Sofiju, ali je uredno tvrdio da poseduje putni nalog naslovljen na svoje ime.

Podaci se ne poklapaju, dok u putnom nalogu, koji su Južnim vestima dostavili iz Opštine Pantelej prošlog meseca, piše da je službenu "škodu superb" Nešić preuzeo u 8 ujutru i vratio je u 23:30, a u nalogu za službeno putovanje piše da je putovanje u Bugarsku otpočelo u 19 sati, a da se završilo u 2:30.

foto: Južne vesti

Dana 3. septembra u 19 sati krenu sam iz Niša za Sofiju. Granicu sa Bugarskom sam prešao u 20:20, u povratku granicu prešao sam u 1 sat 4. septembra u 2:30 - naveo je Nešić u nalogu za službeno putovanje.

Podsetimo, nekoliko dana nakon ovog putovanja, Nešić je istim kolima otputovao u makedonski grad Kavadarce na "Grozdober", a u povratku je doživeo saobraćajnu nezgodu.

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.