IGRALA SAM LOTO ZA SVOJ ROĐENDAN I NAUČILA ŽIVOTNU LEKCIJU! Od čašćavanja neće biti ništa, ali se ne kajem! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

PUKLA SAM KaO TIKVA!

IGRALA SAM LOTO ZA SVOJ ROĐENDAN I NAUČILA ŽIVOTNU LEKCIJU! Od čašćavanja neće biti ništa, ali se ne kajem! (FOTO)

Ne samo da nisam dobila više od tri miliona evra, već nisam ubola ni dvojku!

Objavljeno: 10:22h

Mislila sam da "sreća prati hrabre", ali to u mom slučaju očigledno ne pije vodu.

Iako sam uplatila Loto listić za svoj rođendan u nadi da će mi ta simbolika poslužiti, prevarila sam se.

I to u potpunosti.

ODIGRALA SAM LOTO NA SVOJ 27. ROĐENDAN! PREMIJA JE PREKO 3 MILIONA EVRA! Prvo sam se osigurala, a onda napravila dobru računicu! (VIDEO)

Pogledajte video:

Dok sam proslavljala rođendan, kolega kome sam obećala 20% od svoje imaginarne sedmice mi je javio da smo "pukli". Ne samo da nisam dobila više od tri miliona evra, već nisam ubola ni dvojku.

Iako sam popunila tri kolone i nadala se najboljem, moj slučaj pokazuje da "ćorava koka ne mora svaki put da ubode zrno". Doslovno.

foto: Filip Plavčić

Nisam veliki fan igara na sreću, niti me ona prati u životu, ali sam pomislila da nekad treba rizikovati jer šta imam da izgubim osim 240 dinara.

Nada da ću zaraditi 400.000 evra koliko bi iznosio moj deo da je kolega dobio sedmicu po dogovoru je takođe nestala jer pogađate, ni on nije bio srećne ruke. Ipak, bio je malo bolji od mene jer je dobio zamenu.

Ja? Ja sam dobila potvrdu da slušam svoje instinkte, ali i da nastavim racionalno da razmišljam.

foto: Filip Plavčić

Rizik je u redu, ali ne po svaku cenu, i ne u svakoj situaciji. Ne radi se ovde o 240 izgubljenih dinara, već o potajnoj nadi "šta ako"?

Moguća šansa i uzbuđenje oko toga, ali i određena vrsta stresa kroz koju prolazite, slična je onoj kad uplatite kladionicu, ukoliko ste početnik pun elana, u suprotnom, očekujete gubitak.

Lekcija koju sam sinoć naučila je da se "ne zaluđujem" glupostima i da ne idem svesno u unapred izgubljenu bitku. S druge strane, ne kajem se jer sam se zabavila i shvatila da i te kako umem da napravim dobru računicu kad prigusti.

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.