ODIGRALA SAM LOTO NA SVOJ 27. ROĐENDAN! PREMIJA JE PREKO 3 MILIONA EVRA! Prvo sam se osigurala, a onda napravila dobru računicu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

mogu ja to!

ODIGRALA SAM LOTO NA SVOJ 27. ROĐENDAN! PREMIJA JE PREKO 3 MILIONA EVRA! Prvo sam se osigurala, a onda napravila dobru računicu! (VIDEO)

Od svih stvari na koje možete baciti pare, jedino mi kladionica nije strana, a Loto sam odigrala prvi put u životu

Objavljeno:

Iako nisam veliki fan igara na sreću niti me ona prati u životu, shvatila sam da nekada treba rizikovati jer šta imam da izgubim? Dobro, možda 240 dinara koje sam doslovno bacila u vodu.

Advokat iz Beograda NE ZAPOŠLJAVA studente koji su u roku ZAVRŠILI PRAVNI SA PROSEKOM 10! EVO I ZAŠTO...

Pogledajte video:

Ipak, delovalo mi je da ima malo simbolike ukoliko uplatim listić baš za svoj rođendan. Možda će to naterati zvezde da mi se malo osmehnu.

Dok čekam svojih 3.000.000 evra i više koliko iznosi večerašnja sedmica, rešila sam da se osiguram. Odnosno, da povećam šanse za dobitak.

foto: Filip Plavčić

Tako sam se kladila sa kolegom da srećan dobitnik sedmice mora da isplati ovog drugog 20% od ukupnog iznosa. Obzirom da je on igrao pet kolona, a ja tri, napravila sam bolju računicu.

foto: Espreso.co.rs

Biću iskrena, od svih stvari na koje možete baciti pare, jedino mi kladionica nije strana, a Loto sam odigrala prvi put u životu.

Popunila sam tri polja, otišla na šalter i sa velikom dozom skepticizma, uplatila sam listić. Nakon ironičnih doskočica kojima sam "zatrpala" ženu koja mi je vraćala kusur, obećala sam svim prisutnima i šire, da ukoliko dobijem sedmicu - častim! Izgleda da baš verujem da će me sreća i ovog puta zaobići!

Za sve koji bi me pitali šta bi prvo uradila s parama, odgovor leži u fer pleju. Prvo bih isplatila kolegu.

(J. J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.