Ko je ovde lud? MALI SVEČANO OTVORIO PARK KOJI POSTOJI OD 2009. GODINE! (FOTO)
Foto: FoNet/Nenad Orević

ko je ovde lud?

Ko je ovde lud? MALI SVEČANO OTVORIO PARK KOJI POSTOJI OD 2009. GODINE! (FOTO)

Mali se pritom sastao i sa ambasadorom Argentine u Srbiji, Rikardom Fernandom Fernandesom na otvaranju parka, "Republika Argentina" u Bloku 62 na Novom Beogradu...

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali se pohvalio svečanim otvaranjem parka koji ispostaviće se, postoji još od 2009. godine.

Mnogi stanovnici bloka 62 primetili su svečanost, ali im ništa nije bilo jasno jer se u parku nije čak ništa ni renoviralo. Mnogi su zamerili gradskoj vlasti da je uništila sve zelene površine, pa da sada mora da se služi ovakvim trikovima.

PREMLAĆIVALI SU ME, pljuvali i govorili da će ROĐENI BRAT DA ME SILUJE! Božica je 322 dana bila ratni zarobljenik u Bosni (VIDEO)

- Juče je gradonačelnik u bloku 62 svečano otvorio park koji postoji još od 2009. godine! Odlazeća gradska vlast koja redom betonira preostale zelene površine u Blokovima, nije iza sebe ostavila nijedan novootvoreni park kojim bi se pohvalila pa mora da pribegava ovakvim medijskim manipulacijama, piše na Fejsbuk stranici "Blokovi.com".

Mali se pritom sastao i sa ambasadorom Argentine u Srbiji, Rikardom Fernandom Fernandesom na otvaranju parka, "Republika Argentina" u Bloku 62 na Novom Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.