Pre dve godine otkrili su mi rak krvi: Tek tad sam počela ponovo da živim! (FOTO)

osmeh uprkos dijagnozi

Pre dve godine otkrili su mi rak krvi: Tek tad sam počela ponovo da živim! (FOTO)

Studentkinji iz Beograda dijagnostikovana je teška i neizlečiva bolest. Posle nekoliko meseci depresije naučila je da živi punim plućima
Objavljeno: 16:11h
- Pre dve godine saznala sam da bolujem od neizlečive bolesti. život
Zato što sam naučila da živim svaki dan kao da mi je poslednji. Ispovest Beograđanina koji je HIV pozitivan: Ne smem da kažem porodici da sam inficiran!
Beograda Dijagnostikovane su joj dve bolesti: policitamia rubra vera i trombocitoza. na licu ove lepe devojke ne možete videti šta je preživela. prelepog osmeha, ona u sebi krije veliku tajnu.
Privatna arhiva
Obična rutinska kontrola krvne slike promenila mi je život iz korena. Plakala sam u hodnicima punim ljudi koji boluju od leukemije.
Privatna arhiva
rak krvi. Kažu da se s ovom bolešću, ukoliko se obolela osoba pridržava saveta lekara, živi najduže 10-15 godina. Ako ne, onda je pitanje dana kad će doći do kobnog epiloga. - Najteže su mi venepunkcije - tačnije istakanje i razređivanje krvi na svakih par meseci. Ne plaši me fizički bol, pokidane vene i ubodi igle koliko me boli duša kad uđem u bolnicu, punu sivih ispijenih lica iznad kojih nema kose - već samo marama.
Privatna arhiva
Tad sam htela da odustanem od svega, pa i od života. E, glup ti je način razmišljanja - To sam shvatila tek kad sam obolela i razumela da je zdravlje na prvom mestu i da ništa drugo nije bitno.
Privatna arhiva
- Tad sam počela da živim. Verovali ili ne - od tada sam mnogo srećnija. Volim da se smejem. Volim da se družim, da izlazim, da đuskam. O bolesti više ni ne razmišljam. Ostala mi je nada da će lek postati dostupan onda kada dođem do poslednjeg stadiuma - primanja citostatika i početka leukemije. - A do tada - živeću onako kako volim da živim! Hrabro, punim plućima i s osmehom na licu!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.