ŽENA KOJU POLA SRBIJE MRZI, A POLA OBOŽAVA! Muž joj svakog dana radi OVO! Njena ispovest će vas svakako naterati da razmislite!
Foto: Ljudmila Šajtinac

užas!

ŽENA KOJU POLA SRBIJE MRZI, A POLA OBOŽAVA! Muž joj svakog dana radi OVO! Njena ispovest će vas svakako naterati da razmislite!

Sve je počelo kad su se venčali

Objavljeno:

Ispovest jedne domaćice iz Futoga o svom mužu i njegovom ophođenju prema njoj zapalila je društvene mreže, a dok jedni misle da je to jezivo i za svaku osudu, drugima je postalo predmet zbijanja šala.

- Kad mi je poslednji put uradio to nisam mogla da se iskontrolišem, krv mi je jurnula u glavu. Bila sam u stanju svašta da uradim. Svaki put ista priča. Zna kako da me dovede do ludila i to radi. Premda znam šta mu je cilj, uvek me izvede iz takta. Doprinese da se osetim nemoćna i glupo- započela je ona svoju priču.

PRODAJEM BUBREG ZA 40.000 EVRA! Hirurg šokirao celu Srbiju ovim OGLASOM! (VIDEO)

Naime, od kada je počela da živi sa svojim suprugom, on stalno blatnjavih cipela ulazi u kuću. Pošto se bavi poljoprivredom i zemljoradnjom, on je stalno na traktoru, vreme proodi u štali i na njivi, pa je njegova supruga imala razumevanja.

foto: Ljudmila Šajtinac

- Ja shvatam da on p ceo dan provede na zemlji i u traktoru, ali ne može kaljav u kuću. Ceo decembar sam provela u spremanju hrane i kuće za Svetog Nikolu. Pala sam na nos od posla. U petak, dan uoči dolaska gostiju, uveče je došao iz kafane i s gumenim čizmama punih blata izgacao kroz celu kuću. Vikala sam da je ceo Futog odjekivao, a on se samo smeškao- prepričava ona.

Ona je tada morala popiti tabletu za smirenje kako bi se smirila, jer je mislila da će doživeti nervni slom, ali se tada situacija preokrenula. Ona od tog dana ne razgovara sa svojim suprugom, a tokom slave pričali su "strogo poslovno".

- Njegova sestra mi je rekla da preterujem, ali sam se zainatila da s njim ne progovorim do proleća, ako treba, dok ne promeni loš običaj- rekla je ona odlučno.

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.