SRPKINJE SU GORE OD HITLERA?! Krsta ti, plati porez! BRUTALAN ODGOVOR DEMOKRATE AMFILOHIJU! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Twitter

e, nek' mu je rekao!

SRPKINJE SU GORE OD HITLERA?! Krsta ti, plati porez! BRUTALAN ODGOVOR DEMOKRATE AMFILOHIJU! (FOTO)

Ovo je jedna od gorućih tema na Tviteru

Objavljeno:

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije prilikom služenja liturgije u Pećkoj Patrijaršiji šokirao je javnost.

Amfilohije: Srpkinje pobiju više dece nego Hitler i Musolini

O njegovoj konstataciji da "Srpkinje pobiju više dece nego Hitler i Musolini" bruji ceo region. Ovo je njegova rečenica zbog koje je javnost ogorčena:

- One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji - rekao je on.

Ovo je jedna od gorućih tema na Tviteru, a odgovor Amfilohiju na ovoj društvenoj mreži napisao je i Ivan Krstić, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

DA LI SI TI ČOVEČE REALAN? Amfilohije je uvredio Srpkinje, a NIKOLA ROKVIĆ će ih još ŽEŠĆOM izjavom tek razbesneti! (ANKETA)

"Odgovor Amfilohiju na konstataciju da su Srpkinje gore od Hitlera... I zato ću se boriti svim silama da crkva plaća porez..da ako zaćute:

"Dok SPC ne počne da plaća porez, od kog će se neka sredstva usmeriti na trudničko i porodiljsko bolovanje, dok SPC ne ukine cenovnike po kojima se plaćaju venčanja i krštenja, dok SPC ne rasproda skupoceni vozni park i od tih para barem jedno obdanište sagradi, dok SPC ne odustane od gradnje barem jedne crkve zarad opremanja jednog porodilišta, dok SPC jasno i glasno ne osudi pedofile u svojim redovima, dok SPC ne postane stvarni i iskreni servis i pomoć Srpskoj porodici u približavanju veri i Bogu...ne vređaj Srpkinje poredeći ih sa Hitlerom i ne se*i, krsta ti..." - podelio je Krstić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.