DVE GODINE NEMAMO MIRA: Vranjancu Radosavu nesuđeni zet pravi PAKAO OD ŽIVOTA (FOTO)
Foto: OK radio

sekirom po automobilu!

DVE GODINE NEMAMO MIRA: Vranjancu Radosavu nesuđeni zet pravi PAKAO OD ŽIVOTA (FOTO)

U nekoliko navrata, automobili su pretrpeli oštećenja po istom scenariju, a pre godinu dana je to nasilnik učinio sekirom

Objavljeno:

Radosavu Stankoviću iz Vranja u noći između ponedeljka i utorka razbijena su stakla na dva vozila, a on tvrdi da je štetu načinio bivši momak njegove ćerke.

Na vozilima „Opel Corsa“ i „Fiat Punto“, koji su u vlasništvu Stankovića a voze ih njegovi sin i ćerka, potpuno su razbijena bočna leva i zadnja stakla. Prema Stankovićevim rečima, ovo nije prvi slučaj da strada njegov vozni park i da porodica doživljava neprijatnosti. - U više navrata, tokom noći, bivši momak moje ćerke je pravio skandale i uznemiravao porodicu raspravljajući se i prisiljavajući moju ćerku da obnove vezu.

Ona je razvedena, samohranaje majka i napravila je greškušto je sa nasilnikom stupila u vezu, koju je ubrzo raskinula kada je videla da ima posla sa nasilnikom.

Od tada, poslednje dve godine, naša porodica nema mira – priča vidno uznemireni čovek.

foto: OK radio

U nekoliko navrata, automobili su pretrpeli oštećenja po istom scenariju, a pre godinu dana je to nasilnik učinio sekirom. Svoj čin je pravdao time da je Stankovićeva ćerka malo više popila, pa je lomljavom stakla hteo da spreči da sedne za volan.

- Tada je ćerka podnela krivičnu prijavu, ali je, nakon što je bivši momak lažno obećao da će prestati sa maltretiranjem, prijavu povukla nadajući se da će sve prestati.

To je njega, međutim, samo osokolilo, pa je nakon toga došlo i do fizičkog obračuna u dvorištu naše kuće, nakon čega je moja ćerka dobila prijavu, iako se samo branila – priča u neverici sagovornik OK Radija.

Ostatak teksta pogledajte OVDE.

(Espreso.co.rs / OK radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.