Razbijao ljudima glave, a sada su ga isekli! Da ne verujete ko je povređivao Milanovčane!

Sredili ga

Razbijao ljudima glave, a sada su ga isekli! Da ne verujete ko je povređivao Milanovčane!

Saobraćajni znak nepropisne visine, u koji su građani često udarali i razbijali glave, konačno je uklonjen iz Gornjeg Milanovca
Objavljeno:

Onome koji je razbio najviše glava i noseva u Gornjem Milanovcu - konačno su doakali! Saobraćajni znak "Zona škole" nepropisne visine 160 centimetara, u koji su građani često udarali glavom i zbog toga tražili pomoć lekara, isečen je. Voz u punoj brzini razvalio kamion! Da ne verujete kako je prošao vozač kamiona! (VIDEO) Zbog brojnih žalbi građana, koji su zadobili povrede lica, još je u aprilu ove godine dat je nalog za njegovo uklanjanje. Pošto se ni posle osam meseci i brojnih žalbi i prigovora opštinskim vlastima nije ništa izmenilo, građani su se obratili medijima.

- Moja supruga Zorica razbila je glavu o ovaj znak a jedan deo lima, gde narod najčešće udara glavom, iskrivljen je, što sam slikao i pisao žalbe da se ovo reši, ali mi niko nije odgovarao, priča Milanovčanin Momčilo Damljanović. Nadležni, posle konačnog uklanjanja znaka, tvrde da ovaj propust neće proći nesankcionisano. - Neshvatljivo je ponašanje mojih radnika koji su dobili zadatak da to reše, zbog čega ću pokrenuti disciplinski postupak protiv neposrednih izvršilaca, rekao je direktor Javnog preduzeća za izgradnju u tom gradu Božidara Vučetića. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.