NAŠI KLIJENTI SU POZNATE LIČNOSTI I OPASNI FRAJERI, A TEK ŽENE ŠTO ZOVU! Ispovest devojke koja radi hotlajn u Srbiji!
Foto: Pixabay.com

BEZ CENZURE!

NAŠI KLIJENTI SU POZNATE LIČNOSTI I OPASNI FRAJERI, A TEK ŽENE ŠTO ZOVU! Ispovest devojke koja radi hotlajn u Srbiji!

Kako treba da izgledate i šta se sve traži u ovom poslu, priča iznutra jedna od devojaka samo za Espreso

Objavljeno:

Iako je u današnje vreme veoma lako pristupiti sajtovima pornografskog sadržaja, društvenim mrežama i sajtovima za upoznavanje, stari dobri hotlajn nije nestao, tako bar kaže Sanja sa sajta "Grešnice.com". Ona takođe radi i na sajtu "Debeljuce.net" i tvrdi kako posla ima "preko glave".

Iako mnogi misle da je za ovu "struku" neophodno imati nežan, umiljat i privlačan glas, to zapravo nije tačno. Na hotlajnu mogu da rade devojke i s muškobanjastim i s blažim i prijatnijim glasom.

SRBI SU MU SPALILI CELU PORODICU, A 3 DANA KASNIJE ON JE SPASAO CELO SRPSKO SELO: Sada mu MUSLIMANI prete smrću zbog toga! (VIDEO)

foto: Pixabay.com

Ova usluga se ostvaruje isključivo preko telefona, ali da bi klijent znao s kim priča, on vidi slike na reklami od željene devojke.

- Mi vodimo računa o diskreciji devojaka, i preporuka je da nam šalju svoje slike sa sakrivenom glavom, ali ako devojka to želi, možemo i javno objaviti celu figuru, priča Sanja.

Internet korisnici su zahtevniji, i shodno tome, traže i više slika i autentičnost. Kod reklama na televiziji ili preko drugih medija, stavljaju se modeli, odnosno devojke koje su plaćene samo za tu vrstu reklame.

Zaposleni na sajtu "Grešnice" su nam objasnili kako taj posao "mora" da se voli.

foto: Pixabay.com

SIN MI JE KONAČNO PRIZNAO DA JE GEJ: Reakcija majke iz Srbije je CARSKA!

- To se oseti brzo u toku razgovora. Radoznalost, otvorenost, komunikativnost , opšte obrazovanje su najbitnije stvari. Naši klijenti ne zovu hotlajn samo zbog slobodnijih tema, nekada im treba prosto razgovor i razumevanje i saveti od nepoznate i objektivne osobe za neke lične probleme, kaže Sanja za Espreso.

foto: Pixabay.com

Ističe da je 50% klijenata oženjeno, a praznicima i nedeljom, iako bi trebalo da bude više posla, skoro ga i nema. Očigledno svi uživaju u porodičnoj idili.

- Radi se u 2,5 smene, ta treća smena radi dok ima posla, a to je obično do 3h. Sve devojke rade od svoje kuće, i princip je da se radi koliko se želi, odnosno treba unapred da se javi za dostupnost, mada obično se dogovoramo unapred koja bi bila neka standardna dostupnost da bi mogli da znamo da li u nekom delu dana imamo manju ili veću pokrivenost, objašnjavaju sa sajta.

Na hotlajnu se radi po učinku, ali postoji i fiksni deo, plus procenat za one sa najvećom dostupnosti.

foto: Pixabay.com

- Predrasuda je da hot lajn zovu samo neki neiživljeni klinci. Naši klijenti su i poznate ličnosti i odlični frajeri, ostvareni muškarci... Ako muškarac izazove ono nešto kod devojke, svega tu ima, i mi žene smo od krvi i mesa, kaže Sanja i dodaje da je čak bilo i manjih povreda na radu, ali nije bila konkretna.

Takođe, pravilo je da nijedna devojka nema obavezu da nesto radi što ne želi, i prva stvar koja im se savetuje je da budu prirodne i spontane, a takve samo i primaju.

Na pitanje, kako hotlajn biznis opstaje pored toliko novih i dostupnih sadržaja, Sanja kaže da glas i razgovor preko telefona ima neku specificnu draž.

foto: Pixabay.com

- S jedne strane je intimno, razgovorom preko telefona se čovek koncentriše samo na glas i reči i dobija se željena prisnost. S druge strane zadržava se anonimnost i bez obzira na veliku konkurenciju , razgovori preko telefona nemaju adekvatnu zamenu kod servisa kao sto je webcam ili socijalne mreze i njihovi četovi.

Ističe kako nisu samo muškarci ti koji koriste ovakav vid usluga, već da hotlajn zovu žene, a često i parovi koji se odluče da začine svoj seksualni život.

(J. Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.