Želite platu od 1.900 evra? Evo šta treba da uradite i gde da odete! (FOTO)
Foto: Profimedia

kidanje

Želite platu od 1.900 evra? Evo šta treba da uradite i gde da odete! (FOTO)

Ali ima jedan preduslov!

Objavljeno:

Austrijska Agencija za zapošljavanje, koja je specijalizovana za pronalaženje poslova u hotelima sa četiri ili pet zvezdica objavila je konkurs u kojem traže veliki broj radnika.

Kako je objavljeno, ovog puta traže se zaposlenici koji će obavljati poslove kuvara, konobara, recepcionera, sobara, kozmetičara, fizioterapeuta ili masera, a osnovni preduslov je poznavanje nemačkog jezika.

KRLE VIŠE NIJE VLASNIK MARKETINŠKIH AGENCIJA KOJE SU DONOSILE MILIONE: Nećete verovati ko je NOVI GAZDA!

- Kuvari mesečno mogu zaraditi od 1.600 do 1.900 evra neto plate u zimskoj sezoni, a sobarice oko 1.400 evra. Konobari i recepcioneri, odnosno radnici koji su u kontaktu sa gostima, moraju jako dobro poznavati nemački jezik, dok bi kuvari i sobari trebalo da znaju osnove - pojašnjava se u ovom konkursu.

foto: Profimedia

Radna mesta uglavnom su otvorena u Tirolu i Salzburgu, a plata zavisi od toga da li je reč o sezonskom poslu ili stalnom zaposlenju na neodređeno vreme. Osigurani su smeštaj i hrana, a zaposleni dobijaju 13. i 14. platu.

Prvo je potrebno da nađete odgovarajućeg poslodavca u Austriji koji želi da vas zaposli. Onda trebate preko raznih sajtova za zapošljavanje da nađete odgovarajuće zanimanje za vas, a preporučuje se da uzmete posao koji je na listi deficitarnih zanimanja jer na taj način lakše dobijate posao.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.