OD VEČERAS TOPLI RADIJATORI, POČINJE SEZONA GREJANJA! Evo koji gradovi će se u Srbiji najviše obradovati!
Foto: Zorana Jevtić

stigla zimaaaaa

OD VEČERAS TOPLI RADIJATORI, POČINJE SEZONA GREJANJA! Evo koji gradovi će se u Srbiji najviše obradovati!

U pojedinim delovima Beograda mlaki radijatori prethodnih dana, usled funkcionalnih proba, bili su priprema za grejnu sezonu

Objavljeno:

Beograđani, konačno možete da odahnete, pošto će zbog niskih temperatura za ovo doba godine, kako saznajemo, u prestonici večeras početi grejanje, a tokom sutrašnjeg dana svi radijatori će biti topli. Bez obzira da li će ih nadležni zvati tople probe ili grejanje.

TRG RASKOPAN I U BLATU UOČI PROTESTA OPOZICIJE! Janković: Prave prepreke, ali ODRŽAĆEMO SKUP (FOTO)

U pojedinim delovima Beograda mlaki radijatori prethodnih dana, usled funkcionalnih proba, bili su priprema za grejnu sezonu. Međutim, na temperaturama koje su u jutarnjim i večernjim satima jedva bile u plusu, Beograđanima nije bilo dovoljno da se zagreju posle naglog prelaska sa tropskih vrućina.

foto: Nebojša Mandić, Dado Đilas

Pošto se za dane vikenda najavljuje još jači hladan talas, te su sutra prognozirane temperature između sedam i 13 stepeni, nadležni u gradu su insistirali od "Beogradskih elektrana" da već danas krenu sa zagrevanjem domova u prestonici. U to su već pogli da se uvere pojedini Novobeograđani kada su uslikali svoju toplanu ovog popodneva kako "purnja".

Podsetimo, grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, ali je ovo gradsko preduzeće, shodno Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu, dužno da greje Beograđane od 1. do 14. oktobra ukoliko su prognozirane srednje dnevne temperature 12 stepeni ili niže.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.