NEĆETE VEROVATI kako je ovaj čovek uspeo da se izbori s tim što mu žena stalno gleda serije! (VIDEO)
Foto: promo

novi televizor

NEĆETE VEROVATI kako je ovaj čovek uspeo da se izbori s tim što mu žena stalno gleda serije! (VIDEO)

Vip mobile se povodom svoje desetogodišnjice zahvalio svim svojim korisnicima koji su sa njima punih 10 godina

Objavljeno:

Radoslav Banović iz Kruševca za sebe kaže da je ispunjen čovek i zavisnik od tehnologije. Ima sve što mu treba, ženu i dvoje dece, ali mu ipak jedna stvar nedostaje da bi bio u potpunosti zadovoljan – TELEVIZOR. Radoslav je ovaj svoj problem i želju da dobije novi televizor, jer supruga stalno gleda serije, a deca crtane filmove, potpuno neočekivano poverio svom mobilnom operatoru.

Razlog poziva koji je bio upućen Radoslavu bila je proslava decenije poslovanja u Srbiji, zbog čega se Vip mobile opredelio da obraduje svojih 10 najvernijih korisnika i ispuni im njihove najveće želje. Većina korisnika je isprva davala veoma slične i skromne odgovore poput „ništa specijalno“ ili „ne mogu trenutno da se setim“, pozivajući se na lepu reč, ljubav ili zdravlje. Ipak, nakon dugih razgovora i osluškivanja njihovih potreba, volja, upornost i strpljenje zaposlenih u Vipu dovele su do najskrivenijih želja korisnika.

Kako je Radoslav reagovao kada mu je rečeno da će mu biti ispunjena želja, ali i koje su to želje imali ostali korisnici, pogledajte u nastavku:

Vip mobile se povodom svoje desetogodišnjice zahvalio svim svojim korisnicima koji su sa njima punih 10 godina, kojih je više od 46 hiljada, a ovim gestom poručio da je potpuno u redu želeti neograničeno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.