TAMNOKOSA DEVOJKA I DALJE TRČI NASIPOM! Meštani Crvenke progovorili o Jeleninoj dvojnici (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

šta je sad ovo?!

TAMNOKOSA DEVOJKA I DALJE TRČI NASIPOM! Meštani Crvenke progovorili o Jeleninoj dvojnici (FOTO)

Kako je vreme prolazilo, opet sam viđao tu devojku i shvatio sam da je ona zapravo devojka koja zbog duge kose podseća na Jelenu i da ona i dan-danas trči nasipom, priča meštanin Crvenke

Objavljeno:

Meštani koji žive u naselju Crvenka koji su ranije tvrdili da su viđali ubijenu Jelenu Marjanović da trči nasipom tvrde da im je sada jasno da Jelena nikada nije bila na nasipu jer, navodno, devojka za koju su mislili da je ubijena i dalje s vremena na vreme džogira tuda.

M.D. kaže da je svaki dan na nasipu i da bi video Jelenu da je ona zaista trčala.

foto: Facebook

- Viđao sam devojku sa vezanom crnom kosom u rep da trči nasipom. Kada sam saznao za ubistvo pevačice, mislio sam da je reč o njoj. Međutim, kako je vreme prolazilo, opet sam viđao tu devojku i shvatio sam da je ona zapravo devojka koja zbog duge kose podseća na Jelenu i da ona i dan-danas trči nasipom. To me navodi da zaključim da pevačicu nikada ranije nisam video ovde, kao ni Zorana Marjanovića i njihovu ćerkicu - priča M.D. za Informer.

On sumnja da je Marjanović tog dana prvi put došao na nasip.

foto: Zorana Jevtić

- U ranijim razgovorima sa komšijama ustanovili smo da Jelena jeste trčala, ali u Borči na stazi gde je stadion i da su je tamo viđali, a da je ovde nikada nisu videli. Ne znam, ali možda je sve s namerom urađeno kako bi neko zaturio tragove ili ju je neko namerno doveo ovde da bude ubijena. Možda je Zoran pravio alibi s ćerkicom, moja ga je supruga videla s devojčicom, ali nije videla Jelenu - kaže meštanin Crvenke. Inspektori su odmah nakon ubistva pretresali kuće u naselju Crvenka i tražili bilo kakav trag koji bi imao veze s ubistvom. Sumnjali su na kuću Franca Rojka, čiji je sin Nebojša pobegao od kuće pre nego što su inspektori došli do njih. Policija ga je ubrzo privela i utvrdila da on nije kriv.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.