KRLE VIŠE NIJE VLASNIK MARKETINŠKIH AGENCIJA KOJE SU DONOSILE MILIONE: Nećete verovati ko je NOVI GAZDA!
Foto: Fonet, Printscreen apr

preokret

KRLE VIŠE NIJE VLASNIK MARKETINŠKIH AGENCIJA KOJE SU DONOSILE MILIONE: Nećete verovati ko je NOVI GAZDA!

Agencije Nebojše Krstića su za period od tri godine ostvarile prihod od neverovatnih 451.710.000 dinara

Objavljeno: 09:36h

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i nekadašnji savetnik Borisa Tadića srpskoj javnosti najviše je poznat kao vieliki poštovalac aktuelne vlasti, a prevashodno lika i dela predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poslovni procvat popularnog Krleta počeo je još za vreme vladavine Demokratske stranke, dok se uspešno poslovanje nastavilo i nakon promene vladajuće koalicije. Međutim, odnedavno, Nebojša Krstić više nije vlasnik marketinških agencija ""Nova PR" i "Nova Communications".

Prema javno dostupnim podacima Agencije za privredne registre, od 6. septembra 2017. godine, vlasnik Krstićevih kompanija je Jasmina Stojanov, direktorka ovih marketinških agencija.

foto: Printscreen apr
foto: Printscreen apr

Kako je Espreso već pisao, agencije Nebojše Krstića za period od tri godine ostvarile su prihod od neverovatnih 451.710.000 dinara, što znači da je zdušna podrška aktuelnoj vlasti urodila plodom.

PODRŠKA VUČIĆU SE DEBELO ISPLATI! Agencije Nebojše Krstića za tri godine prihodovale 451.710.000 dinara!

Međutim, Krletov poslovni uspeh počeo je i pre 2012. godine i SNS-a, dok je bio savetnik i prijatelj tadašnjeg predsednika države Borisa Tadića, a više o tome možete pročitati OVDE.

Na pisanje Espresa da je Krstić za vreme Tadićeve vlasti ostvario obrt od 546.390.000 dinara,a za vreme Vučića 451.710.000 dinara što je ukupno 998.100.000, dakle skoro milijardu dinara, Krstić je prilično iznervirano poručio:

- Poslovni prihod je obrt, to nije zarada. Vi to verovatno znate ali ste dobili nalog da obmanjujete javnost. Zbog toga ću tužiti Kurir, a i vas. To što vi radite, poštovana novinarko, najniži je stepen reketiranja. To je izvrtanje činjenica i manipulacija. Treba da budete ponosni na sebe - glasi poruka gospodina Krstića.

Stoga, prilično je kontradiktroran i nejasan postupak uticajnog tviteraša, da odjednom prenese vlasništvo na direktorku svojih agencija. Očigledno da prevelike cifre koje prikazuju javno dostupni finansijski izveštaji, previše bodu oči, pa je Nebojša Krstić odlučio da okrene ploču i svoje ime "ogradi" od pomenutih iznosa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.