Školarcima obećali pozorište, a odveli ih na slikanje sa Vučićem! (FOTO)

Predstava, ali van teatra

Školarcima obećali pozorište, a odveli ih na slikanje sa Vučićem! (FOTO)

U jednoj beogradskoj školi se tražila saglasnot roditelja da deca idu sa školom na predstavu, a u stvari su išli da služe kao statisti dvojici političara
Objavljeno: 23:17h

U osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Beogradu se dogodilo nečuveno iskorišćavanje dece i roditelja u svrhe političkog marketinga. Naime, deca su iz škole donela dva papira na kojima bi roditelji trebalo da stave svoj potpis i time daju saglasnost da im deca idu na pozorišnu predstavu. To i ne bi bilo neobično da oni te papire već nisu potpisali na početku godine. Baš ti lepo stoje suze, ali nemoj plakati! Vučić se rastužio jer mora da smeni Gašića! (VIDEO)

Nakon famozne predstave, deca su imala vrlo interesantna zapažanja. Mališani su, prvo, gubili redovne časove zbog predstave, a onda su rekli da su gledali hor, mađioničare i dovjicu čika sa televizije - "onog što se pojavljuje svaki dan u vestima" i "onaj koji retko šta priča. Telekom ostaje srpski! Vlada presekla i odustala od prodaje! Uporni roditelju su došli do saznanja da su u pitanju premijer Aleksandar Vučić i gradonačelnik Siniša Mali.

podelili priču na društvenim mrežama i time izazvali buru negativnih komentara
Prepešačio od Beograda do Krfa i nazad da pomogne bolesnoj deci: Pošaljite i vi SMS i priključite se akciji (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.