ELIMINISALO MI JE BUBULJICE ZA 4 DANA! Srpkinje batalile skupu kozmetiku, POLUDELE ZA AKTIVNIM KISEONIKOM!
Foto: Pixabay.com

Spas!

ELIMINISALO MI JE BUBULJICE ZA 4 DANA! Srpkinje batalile skupu kozmetiku, POLUDELE ZA AKTIVNIM KISEONIKOM!

Bočica dragocene tečnosti mi je 300 dinara spasila lice! Ipak, ona ima još mnogo prednosti!

Objavljeno: 16:18h

Zbog stresnih situacija kroz koje sam prolazila u proteklom periodu, ali i neredovne ishrane, kao i učestale konzumacije alkohola, moje lice je naprosto eksplodiralo.

Bubuljice koje su se pojavljivale iz dana u dan (bukvalno), nečistoće, ali i famozno "treće oko" koje je predstavljalo organizam za sebe me je činilo veoma nesigurnom u društvu. Isprobavala sam razna sredstva za čišćenje lica, od kojih mi se pravilo crvenilo, prirodne kreme na bazi propolisa od kojih mi se pojavila alergijska reakcija, pa do skupih "markiranih" kremica koje na mom licu jednostavno nisu delovale.

IMA LI NEKO KO HOĆE DA ME OŽENI?! Ništa mi ne fali, majke mi, samo mi čovek treba, javite se! NOVINARKA ESPRESA TRAŽI MUŽA! (FOTO)

foto: Pixabay.com

Nakon što sam posetila par foruma, videla sam iskustvo devojaka koje su koristile aktivni kiseonik. Običan sprej koje se naprska na lice i ne briše se. Eventualno možete staviti gazu ili tufere da bolje upije, ali i ne morate. U glavi sam već počela da hejtujem celu stvar jer šta ima magično u "O3"?

Ipak, rešila sam da kupim bočicu aktivnog kiseonika, koju možete nabaviti u svakoj apoteci, a cena mu je između 350 i 500 dinara.

Ukoliko imate problematičnu kožu, možete ga prskati do 4 puta dnevno, ali pošto sam ja bila očajna, radila sam to kad god bih ušla u kupatilo. Između 5 do 9 puta. Prvi dan nakon korišćanja, lice mi se u potpunosti smirilo, crvenilo je nestalo, ali su bubuljice još bile tu. Drugi dan sam ponovila proceduru, i bubuljice su bile prisutne, ali su se dosta smanjile. Treći dan se već pola povuklo, a danas (četvrti dan), imam samo tragove koji će do sutra nestati u potpunosti.

Iako je ozon u izvornom obliku otrovan gas koji stvara slobodne radikale, to ne bi trebalo da vas plaši niti umanjuje njegov značaj kada je uklanjanje akni u pitanju. Naime, on se hemijskim putem transformiše u tečni oblik koji je blagotvoran i zdrav za kožu lica, pa se može bezbedno koristiti svakog dana.

Tajna ove tečnosti je što veoma delotvorno eliminiše sve gram-pozitivne kao i gram-negativne bakterije, a pored njih i brojne gljivice koje su najčešći uzročnici zapaljenja lojnih žlezda. Samim tim, dolazi i do uklanjanja akni i bubuljica, a sve što je potrebno jeste da se nanese na površinu kože i ostavi da deluje oko 20 minuta.

foto: Pixabay.com

Osim što može da se upotrebljava za tretiranje i lečenje problema kože lica, poznato je da može da se koristii za dezinfekciju usta, a samim tim i za zalečenje upale desni i grla.

foto: Profimedia

Najpogodniji je kada dođe sezona prehlada i gripa, pa čim osetite prve simptome koje karakteriše oštar bol u grlu, raspršite sprej aktivnog kiseonika u usta i ostavite da deluje.

Već sam isprobala i tu varijantu jer je grlo počelo da me boli čim je došlo do promene vremena. Bol nestaje u trenutku, a ako se tegobe pojave sutradan, samo ponovite postupak koliko god puta da treba.

foto: Pixabay.com

Njegovo magično dejstvo ne staje ni ovde. Skoro svaka žena ima problem sa iritiranom kožom nakon depilacije ili brijanja. Slobodno naprskajte te zone i peckanje će nestati. Ja sam to isprobala sa nogama i zaista je delovalo.

foto: Pixabay.com

Takođe, ukoliko se opečete ili povredite, poprskajte bolno mesto bez straha. Ukoliko je reč o većoj površini koja je izložena ovim problemom, sipajte ovaj preparat u posudu i u nju uronite predeo koji je opečen.

Aktivni kiseonik u spreju je koristan i za muškarce, naročito za one koji imaju problem sa gljivicama koje izazivaju neprijatan miris nogu jer ih aktivni kiseonik eliminiše. Takođe, muškarcima je "dozvoljeno" da ga koriste i na licu, ali i u službi lepote.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.