SE*S SKANDAL POTRESA SRBIJU! Učesnik Parova i kontroverzni POLITIČAR u SKUPŠTINU SRBIJE zvao PROSTITUTKU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

strašno!

SE*S SKANDAL POTRESA SRBIJU! Učesnik Parova i kontroverzni POLITIČAR u SKUPŠTINU SRBIJE zvao PROSTITUTKU! (FOTO)

Izvesna Suzana P., za kojom je zbog prostitucije raspisana poternica, došla u parlament u posetu Sulejmanu Spahu dok je bio poslanik SRS

Objavljeno:

Učesnika „Parova“ Sulejmana Spaha posetila je prostitutka u Skupštini Srbije dok je bio poslanik Srpske radikalne stranke.

Političar i dalje ne može da se opere od skandala iz 2010. godine. Tada je kao bomba odjeknula vest da se na vratima Skupštine pojavila izvesna Suzana P., za kojom je zbog prostitucije raspisana poternica i koja je navodno došla u posetu Spahu. - Kada je ta žena ušla u zgradu, prišlo joj je skupštinsko obezbeđenje radi rutinske kontrole. Ipak, pošto im je bila malo sumnjiva, proverili su detaljno njen identitet i shvatili da je reč o zakonskoj prestupnici. Za njom je zbog bavljenja prostitucijom bila raspisana poternica, a uz to je hapšena nekoliko puta zbog krađa - ispričao je izvor i dodao:

- Pre legitimisanja obezbeđenje ju je pitalo koga traži, a ona je rekla da ju je pozvao poslanik Sulejman. Naravno, čim su videli o kome je reč, sprečena je da uđe u parlament i privedena je.

foto: Filip Plavčić

Sadašnji učesnik rijalitija negirao je da je povezan sa Suzanom, kao i da taj dan nije očekivao nikakvu posetu. U njegovu odbranu su stale kolege iz stranke, a najsrčanije ga je podržao predsednik radikala Vojislav Šešelj.

- Sa Spahom sam se čuo odmah nakon skandala i on mi je rekao da to nije prostitutka. Uostalom, šta znači ta reč? Pa veće su prostitutke narodni poslanici koji su menjali partiju i poslaničku grupu. To su neuporedivo veće prostitutke. Drugo, tamo nema mogućnosti za te lascivne stvari na koje vi mislite. Nijedna kancelarija nema uslova za to, ne zaključavaju se i sve su kolektivne. Ona nije zbog toga došla, već je možda došla da traži neku drugu pomoć. A iskreno, ne interesuje me zašto je došla - rekao je Šešelj.

Raskalašno Uhvaćen u noćnom klubu KITIO GO-GO IGRAČICE!

foto: Printscreen

Dve godine pre skandala s prostitutkom, Spaho je uhvaćen u noćnom klubu u Loznici s go-go igračicama. Na slikama koje su preplavile internet vidi se kako političar kiti polugolu plavušu novčanicama od po 1.000 dinara, dok seksi brineti nešto šapuće. Spaho, koji inače živi u Loznici, tvrdi da nikad nije ušao u tu diskoteku.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.