NARUČILA JE PESMU SKINI PRSTEN S DESNE RUKE, PA NESTALA BEZ TRAGA! Ispovest mladoženje kome je s venčanja pobegla mlada! (FOTO)
Foto: Printscreen / Tv Prva / 150 minuta

NIJE DUGO TRAJALO!

NARUČILA JE PESMU SKINI PRSTEN S DESNE RUKE, PA NESTALA BEZ TRAGA! Ispovest mladoženje kome je s venčanja pobegla mlada! (FOTO)

- Na kraju svadbe ona prilazi muzici i daje muzičarima i 20 evra za pesmu, što me je jako pogodilo i zabolelo - priča ostavljeni mladoženja

Objavljeno: 17:03h

U Gornjem Milanovcu desila se nesvakidašnja scena koja neodoljivo podseća na scenu iz filma, "Odbegla mlada".

SMEŠAN JE BEZ GAĆA DOK MU VISI KI*A! Srpski pesnik napisao Porođaj narkomanke, NAJBIZARNIJU pesmu ikad! (VIDEO)

Naime, gospodinu iz Gornjeg Milanovca se desila najgora moguća stvar koja može da se dogodi na jednom venčanju - mlada je pobegla "sa stilom", naručivši pesmu "Skini prsten s desne ruke".

- Svi me znaju u gradu kao jednog vrednog, čestitog čoveka, šta znam to je sudbina koja me je čekala i dočekala, kaže razočarani mladoženja, Miroslav Miletić.

Svadba o kojoj priča cela Srbija bila je ironično, jedna od veselijih u Mladenovcu.

foto: Printscreen / Tv Prva / 150 minuta

Pred bogom, matičarem, ali i pred skoro 250 zvanica, mladenci su se jedan drugom zakleli na večnu ljubav.

- Malo neuobičajeno je bilo da na venčanju mlada nije želela da se slika sama, nije htela da poljubi mladoženju, a kada je to uradila stavila je bidermajer preko lica da se ne vidi, objašnjava gost na svadbi.

Sam čin venčanja je protekao u redu, i mladoženja i mlada su matičaru odgovorili "Da", a onda su se poljubili tri puta.

- Svi su sa venčanja otišli zadovoljni kućama, pa i mi. Došli smo u stan, a mlada je tražila da se odmah razvrstaju pokloni, odnosno novac. Sa moje strane je doneto oko 4025 evra, a sa mladine oko 2080 evra, objašnjava zatečeni mladoženja.

foto: Printscreen / Tv Prva / 150 minuta

Prema njegovim tvrdnjama, mlada je želela da novac od svojih gostiju zadrži za sebe, a on je smatrao da su pare zajedničke.

Bez obzira na razmirice, slavlje je nastavljeno i sutradan.

- Na kraju svadbe ona prilazi muzici i naručuje pesmu, "Skini prsten s desne ruke". Pritom daje muzičarima i 20 evra za pesmu, što me je jako pogodilo i zabolelo, priča ostavljeni mladoženja.

foto: Printscreen / Tv Prva / 150 minuta

- Ja sam nju slučajno video da prolazi pored cvećare u gužvi, da li je tada bežala ne znam, ali sam joj samo mahnuo. Pitala me je da li mi je sve plaćeno, ja sam joj rekao jeste, i da ne brine. "Žurim, žurim, ćao", to mi je rekla i to je bio ceo kontakt sa njom, priča radnik cvećare.

foto: Printscreen / Tv Prva / 150 minuta

Komentari prolaznika koji su učestvovali u anketi oko bega mlade su još urnebesniji od cele situacije.

- Pametna, videla na vreme da ne valja pa pobegla, rekla je žena u anketi, dok je jedan gospodin izjavio da "ne zna da li su je našli do sada".

(Espreso.co.rs / Prva.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.